Feke Pál kislánya már 5 éves: Mimi a színházban is feltűnik néha a nézők között

Feke Pál rengeteg időt tölt a kislányával, nem szeretett volna hétvégi apuka lenni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Feke Pál, a Csináljuk a fesztivált! zsűritagja a szakmája szerelmese, ugyanakkor családja is az első helyen áll, az apaságot is nagy szenvedéllyel éli meg. 

A színész-énekes és Gyenesei Leila 2016 augusztusában házasodtak össze, gyermekük a következő év augusztusában született meg. A pár 2019 novemberében ugyan közleményben tudatta, hogy a három év házasság után elválnak, a jó kapcsolat megmaradt közöttük, és Mimi a szemük fénye. 

Feke Pál kislányáról

Mimi már öt és fél éves, és olykor már a közönség soraiban is feltűnik egy-egy előadáson - mesélte róla édesapja az M5 portréműsorában, a Kontúrban.

feke-pal
Fotó: MTVA/Cseke Csilla

- Úgy élem a napjaimat, hogy ha húsz év múlva visszanézek, akkor azt tudjam mondani, mindent megtettem azért, hogy a kislányom boldog legyen. A karrierem mellett nagyon fontos a gyermekem, az édesanyám, a kedvesem, a családom és az otthonom.

A cikk az ajánló után folytatódik

Feke Pál Fix TV Bóta Café című műsorában beszélt arról január elején, hogy a válása utáni időszak nagyon megviselte, főleg az, hogy a kislánya nem volt vele mindig. Azt elképzelhetetlennek tartotta, hogy hétvégi apuka legyen, és csak kéthetente lássa Mimit, de szerencsére volt felesége is partner volt abban, hogy gyermekük minél többet lehessen a musicalszínésszel. 

- Én rengeteget vagyok a kislányommal, erre nagyon büszke vagyok. Szinte felesben él, egy picit többet van az édesanyjánál. Én igyekszem most is olyan édesapa lenni - amiben a Nóri is elképesztő társam -, hogy a Miminek, amit csak lehet, megadjuk. Én majdnem a fele időmben vele vagyok, minden egyes dologban, ami a kislánynak az életében fontos, ott vagyok. És én erre nagyon büszke vagyok. Szeretnék majd egyszer úgy visszanézni erre, hogy én mindent megtettem. Én elképzelhetetlennek tartottam, hogy kéthetente lássam a kislányomat, én belehaltam volna abba... - idézte szavait a Bors

Feke Pál és párja

A műsorvezetőként dolgozó Nórit a tévén keresztül szúrta ki, addig nem tapasztalt érzések kerítették hatalmába, első látásra beleszeretett. 

Ezt is szeretjük