A sármos énekes 5 éve hátat fordított a rivaldafénynek - Fehér Balázs most ezért tért vissza
Fehér Balázs vadonatúj formációja élén forgatta le a Who's Real? című szerzeményéhez készült videóklipet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehér Balázst tinédzserként szippantotta be a zene, mindössze 15 éves volt, amikor megalapította első zenekarát, két évvel később pedig már le is szerződtette egy lemezkiadó cég. 19 éves korában modellként is kipróbálta magát, 190 centis magasságával és igéző, kék szemével könnyedén megállta a helyét az európai és ázsiai kifutókon.

Miután visszatért Magyarországra, újból a könnyűzene világa felé fordult. 2006-ban csatlakozott a The Carbonfools együtteshez, akik addig Poisoned Goulash néven, énekes nélkül futottak. Fehér Balázs hangjával és dalszövegeivel kiegészülve pillanatok alatt az egyik legnépszerűbb hazai koncertzenekarrá váltak. 2010 végén a harmadik nagylemezüket dobták piacra.

Fehér Balázs ezért tért vissza a zenéléshez

Öt évvel ezelőtt a formáció tagjai úgy döntöttek, felhagynak a fellépésekkel, és egy ideig szünetet tartanak. Végül 2016-ban álltak újra össze, immár frontemberük nélkül. A zenész elárulta, azért lépett ki, mert szétesett a ránehezedő nyomástól, utólag úgy látja, akkor nem volt elég érett ahhoz, hogy megértse, mire van szüksége.

Fehér Balázs és új zenekara
Fehér Balázs és új zenekara
Fotó: jonasmatyassy

Öt év kihagyás után tért vissza a szórakoztatóiparba teljesen új zenészekkel az oldalán. Többek közt miattuk döntött úgy, hogy itt az ideje újra színpadra állnia. 

- Azért tartott ennyi ideig, hogy visszakerüljek a zenélés peremére, mert nem találtam olyan embereket, akikkel teljes mértékben rezonálok - mesélte a Fókusz riportjában.

Azt is elárulta, hogy már nem ugyanaz az ember, akit annak idején megismert az ország, teljesen megváltoztak az igényei és a társaság körülötte.

- Már nem akarok sztár lenni, nem akarok megfelelni. Egy teljesen új történet kezdődik, és ezt jobban fogom élvezni.

Új bandája tagjai egytől egyig családtagjaiból és jó barátjaiból állnak össze. Szerelme, Eszter is fontos szerepet kapott, akit a nézők a 2019-es Nyerő Párosból ismerhetnek - ő menedzserként egyengeti az együttes útjait. A közös munka nem okozott konfliktust kettejük között, bár az elején kellett idő az összecsiszolódásra, mindketten élvezik, hogy együtt dolgozhatnak. 

A Hip Hop Boyz tagjai ma

A '90-es évek egyik legsikeresebb fiúegyüttese volt a Hip Hop Boyz. Lányok tucatjai rajongtak Levy T. - Egry Levente -, Real Action - Szűcs Zoltán -, illetve O. G. Duck - Kalocsai Krisztián - dalaiért.

Ezt is szeretjük