Népszerű énekes miatt szakított párjával - Így szeretett egymásba a Nyerő Páros két sztárja
Monda Eszter párkapcsolatban élt, amikor megismerte Fehér Balázst.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fehér Balázs, a The Carbonfools egykori frontembere és kedvese, Monda Eszter jelenleg a Nyerő Páros című műsorban szerepelnek. Az RTL Klub produkciójában a nézők mélyebben beleláthatnak a szerelmesek életébe, akik 2018 januárja óta alkotnak egy párt hivatalosan.

A 36 éves zenész és két évvel fiatalabb párja a Best magazinnak adtak interjút, amiben meséltek a megismerkedésükről. A riportból kiderült, hogy Eszter még foglalt volt, amikor legelőször összesodorta őket az élet. A lány az utcán szólította le Balázst először.

- Már többször láttam arrafelé, kezdetben fel sem ismertem. Egyik nap az interneten böngészve jöttem rá, ki ő. Több interjút is végignéztem vele, mélyen megérintett az embersége, a nyitottsága és az érzelmi világa. Négy órán át beszélgettünk, számot azonban nem cseréltünk, nem mondtuk ki, a sorsra bíztuk, hogy összefutunk-e újra - emlékezett vissza a nagy találkozásra Monda Eszter a lapnak.

Következő alkalommal is összefutottak, az első beszélgetésükhöz hasonlóan a második hasonlóan hosszúra és tartalmasra sikeredett. Ekkor a jövőkutatóként dolgozó lány rájött, muszáj szakítania a párjával, amit a Fehér Balázzsal töltött második beszélgetés után meg is tett.

Szomorú voltam, mert rádöbbentem, senkivel, még a párommal sem beszélgettem olyan jót, mint vele.

A zenész életébe is pont kellő pillanatba csöppent bele Eszter. Miután kilépett a The Carbonfools zenekarból, egyre rosszabb lelkiállapotba került. Elfogyott az összes pénze, egy barátja kanapéján húzta meg magát, magányossá vált. Volt olyan időszaka, amikor zsinórban két hónapig nem aludt egy percet sem, nyugtatókon és kedélyjavító szereken élt, és már az öngyilkosság is megfordult a fejében. Édesapja, Fehér András zeneszerző és operaénekes 2017 szeptemberében hunyt el, ez a veszteség is nagyon megviselte őt.

A sztár leszögezte, még Eszter megismerése előtt egy fontos jellemfejlődésen ment át, szerinte régen narcisztikus személyiség volt, aki csak magával törődik, felszínes életet élt, viszont ezt a korszakát régen lezárta, amikor beleszeretett kedvesébe, akit élete nagy szerelmének tart.

Mióta együtt vannak, megtanulta, milyen a feltétel nélküli szeretet, sokkal kiegyensúlyozottabb lelkileg, és jó ideje semmilyen gyógyszerre nincs szüksége. Mivel nincs rendszeres jövedelme, párja tartja el, de úgy érzi, kezd visszatérni kreativitása.

- Egyre gyakrabban és egyre nagyobb kedvvel ülök le zenélni, készülnek az új demók olyan ritmusban, ahogy a szívem diktálja.

Gyönyörű nő Sebestyén Balázs felesége

Sebestyén Balázs és felesége, Viki a nyáron ünnepelhették tizedik házassági évfordulójukat. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű az RTL Klub sztárjának szerelme.

Ezt is szeretjük