Vasvári Vivi új párja mellett Fecsó sem ment el szó nélkül a Mokkában
Vasvári Vivien már nem titkolja, újra szerelmes. A fejleményt válófélben lévő férje, Fecsó is kommentálta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien újra szerelmes. A Feleségek luxuskivitelben sztárja nem tagadta, ő és új párja szerepel egy szilveszteri videóban, amit az egyik napilap talált, hétfőn pedig először posztolt a titokzatos férfival közös fotót az Instagram-oldalára.

Válófélben lévő férje, Szegedi Ferenc sem hagyta szó nélkül a közös felvételt, Fecsó a Mokkában mondta el, mi a véleménye az új szerelemről. 

Fecsónak szimpatikus Vasvári Vivi új párja

- Az új madár berepült. Én drukkolok nekik, mert nekem az lenne a legjobb, ha egy normális csávó lenne mellette. Nekem az lenne jó a fiam szempontjából is, ha béke és nyugalom lenne. Csak látásból ismerem, de nekem szimpatikus. Tegnap együtt edzettünk egyébként - árulta el Fecsó a TV2 reggeli műsorában. 

fecso1
Fotó: TV2/Mokka

Azt mondta, nem volt benne rossz érzés, amikor Vasvári Vivit az új párjával látta az edzőteremben, szerinte az élet rendje, hogy az exe továbblépett, ez az élet rendje. 

- Ha megérintene, akkor megpróbálnám visszacsinálni az egészet, visszamenni Vivihez. Nyilván kicsit fura a szitu, mert pár hónapja még mi edzettünk együtt, most meg már mással edz.    

A cikk az ajánló után folytatódik

Fecsó azt bevallotta, a válás miatt azért néha előfordulnak nehéz pillanatok: a kisfián látja, hogy jobb lenne neki, ha a szülei boldogan élnének egymással. 

- De hát a válás az ilyen. Szoktam mondani, hogy a válás nem egy tragédia, személyi sérülés nem történt, az anyagi kár jelentős. Ezen túl kell lenni. Inkább azt lássa a gyerek, hogy az ember önmaga és boldog, mint hogy egy olyan kapcsolatban legyen benne, ami egyik félnek sem jó, érzékeli az állandó feszültséget, látja a harcot. 

Szegedi Ferenc és Vasvári Vivien közös gyermekük, az áprilisban második születésnapját ünneplő Edward nevelésével és láthatásával kapcsolatban megegyeztek mindenben, nemrég azonban egy kis feszültség volt a szülők között, mert a hétvégén Fecsó egy olyan videót töltött fel, amin a kisfia belenyúl a sörébe.  

Vasvári Vivi kiakadt a sörös videón

- Vivi kicsit felfújta a dolgot. Ha tényleg itattam volna sörrel, én is azt mondom, az tényleg elítélendő. Amit csináltam, az nem rossz dolog, nem akartam a gyerekemben semmi kárt okozni - nem is tettem. Csak belekóstolt az ujjával a pohár sörbe. Nem kell magamat megvédeni, meg kell nézni a videót, látszik, mi történt. 

fecso2
Fotó: TV2/Mokka

- Én a 2020-as évre azt kívánom, hogy amiben megállapodtunk, ahhoz tartsuk magunkat. Legyen béke kettőnk között, hisz ez a jó a gyereknek is. Az újévi fogadalmam, hogy idén nem nősülök.

A 10 legszebb csipkeruha 2019-ből

Vasvári Vivien a 2019-es Playboy-gálán merészségben túltett mindenkin: lenge, átlátszó csipkeruhája alá melltartót sem húzott, így nem csoda, hogy minden szem a melleire szegeződött. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azt a tíz hazai női sztárt, akik szerintünk a 2019-es év legszebb csipkeruháit viselték. 

Ezt is szeretjük