Vasvári Vivien exére egy barátnője hajtott rá a szakítás után
Vasvári Vivien hatalmasat csalódott a barátnőjében, azóta sokkal bizalmatlanabb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vasvári Vivien mindig is fiús lánynak vallotta magát, ritkán barátkozott lányokkal, azt állítja, ezért is ilyen határozott és szókimondó. Egyszer azonban kivételt tett, amit utólag megbánt, barátnője ugyanis csúnyán elárulta őt.

Vasvári Viviennek volt egy barátnője, akit nagyon közel engedett magához. Évekig pénzzel támogatta a lányt és családját, mivel nagyon rossz anyagi körülmények között éltek, még a számláikat is fizette helyettük. Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad című műsorában mesélte el, mennyire megbánta, hogy ennyi mindent megtett a lányért, ugyanis az csúnyán hátba szúrta őt.

Vasvárivivien
Fotó: Life Tv / Nyugi!Köztünk marad

A lány lecsapott Vasvári Vivien egyik exére, miután a szőke szépség szakított a férfival. A 28 éves sztár számára ez megbocsáthatatlannak számított. Nagy pofonként élte meg, olyannyira, hogy azóta kétszer is meggondolja, barátkozzon-e nőkkel.

- Rengeteget csalódtam barátnőkben. Azt látom, hogy megy nagyon a rivalizálás, sokan irigyek, féltékenyek, nem tudják elfogadni, hogyha a másik többet ért el, vagy kevesebb munkával többet keres. Ezért van nagyon kevés barátnőm - árulta el a Life TV műsorában.

Vasvári Vivien gyönyörű édesanyja, Ágnes

Vasvári Vivien imádott gyermekeiről, Arianáról és Edwardról rendszeresen posztol, szüleiről azonban csak ritkán. Az édesanyjáról készült kevés fotó láttán megállapíthatjuk, volt kitől örökölnie a szépségét. Ágnes a nyáron ünnepelte az 56. születésnapját, de a korából bőven letagadhatna.

Ezt is szeretjük