Fecsó szerint nem lesz tartós Vasvári Vivi új kapcsolata

Fecsó csak legyintett a műsorban, amikor szóba került Vasvári Vivi új kedvese.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fecsó és Vasvári Vivi válásától hónapokig hangos volt a média, időnként kígyót-békát kiabáltak egymásra a különböző műsorokban. 

Már lenyugodni látszódtak a kedélyek, a Feleségek luxuskivitelben sztárjára már a szerelem is rátalált, ám úgy tűnik, volt férje még nem zárta le közös múltjukat.

Fecsó így látja volt neje új kapcsolatát

Amikor Fecsó a Life TV műsorában vendégeskedett, óhatatlanul szóba jött volt párja. Az adás másik vendége, Hódi Pamela hozta fel a témát, amire a férfi meglepő őszinteséggel válaszolt. Elmondta, hogy még mindig vannak köztük érzelmi szálak, sőt az is kicsúszott a száján, hogy a szőke szépség új kapcsolatát tiszavirág-életűnek gondolja.

fecsó
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andival

- Összességében jó volt az a négy év, ott van a gyönyörű gyerekünk, nagyon sok dolgot átéltünk az évek alatt, többet, mint mások 15 év alatt. Nem vagyunk rosszban, sőt valahol én szeretem még a Vivit, szerintem ő is odavan értem - mondta el a Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban.

SOK MINDEN HIÁNYZIK NEKEM, NAGYON SOK JÓ ÉS POZITÍV DOLOG VOLT!

A cikk az ajánló után folytatódik

Ez a mondat a műsor többi vendégének is megütötte a fülét, Fresh Andi rögtön megkérdezte, hogy ha még mindig vannak érzelmek, miért nem dolgoznak a kapcsolatért. Erre Hódi Pamela vágta rá: "Vivinek új párja van, hát hova dolgozzon?"

Fecsó felhorkant a kérdésre, és csak annyit mondott, az csak egy "egyperces dolog" lesz volt felesége életében. 

Magyar sztárok legszebb csipkeruhái 2019-ből

A csipke sosem megy ki a divatból, nem csak az esküvői ruhák egyik közkedvelt anyaga. Nőies, elegáns, ugyanakkor szexi is tud lenni egy ebből az anyagból készült estélyi vagy alkalmi ruha. Képes összeállításunkban öt sztárt mutatunk, akik gyönyörűen festettek csipkeruháikban.

Ezt is szeretjük