Fásy Zsüliett dögös fotókat posztolt a horvát tengerpartról: több mint 40 kilót fogyott
Fásy Zsüliett szeptember közepén az Adriai-tengernél lazított: több dögös kép is készült róla.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Zsüliett jó példa arra, hogy nem villámdiétáktól vagy fogyókúrás szerektől kell várni a tartós eredményt, életmódváltásra van szükség, arra, hogy valaki hosszú távon is tartani tudja a súlyát, és ne szaladjanak vissza rá a leadott pluszkilók. 

Fásy Ádám lánya sokáig küzdött súlyfelesleggel, tinikorában egyszer már sikerült lefogynia, de amint visszatért a megszokott étrendjéhez, a pluszkilók is visszakúsztak rá. 

Fásy Zsüliett nyaralási fotói

Az elmúlt három évben sok lemondással járt, hogy több mint 40 kilót sikerült leadnia, de a kitartás és a türelem meghozta a kívánt eredményt. Tavaly tavasszal még számolta, az általa elkészített ételekben hány kalória van, de 2021-ben erre már nincs szüksége, érzi, miből mennyit ehet. A cukros üdítőket vízere cserélte, elhagyta az egészségtelen ételeket, elbúcsúzott a kenyértől, a péksüteményektől és csokoládétól is, így átlagosan két kilótól szabadult havonta. 

A 23 éves Fásy Zsüliett látványos fogyásán az Instagram-követői is ámulnak, az adriai tengerparton készült fotóit is sokan dicsérték. 

Ezt is szeretjük