Faragó Andrásnak ilyen gyönyörű nő a párja: 18 éve rajong Györgyiért
Faragó Andrást és Györgyit a munka hozta össze. Közös turnéjuk alatt bontakozott ki a szerelmük.

faragó-andrás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Faragó András 18 éve él boldog párkapcsolatban: egykori táncos szerelme gyönyörű, fitt és gondoskodó nő. A színházi világ hozta össze a két művészt, akik a mai napig minden együtt töltött percet igyekeznek maximálisan megélni.

Egy színpadon játszottak, és együtt turnéztak a megismerkedésük idején. A gyönyörű Györgyire mindenki felkapta a fejét, de végül Faragó András, vagy ahogy a kollégái hívják, Topy nyerte el a szívét.

Faragó András párja

- Sokat beszélgettünk, eszegettünk, iszogattunk, egy húron pendültünk, ez ma is így van. A humor is fontos, de kémiának lennie kell: az vagy működik, vagy nem, anélkül nem jönne össze senki senkivel - idézte fel az 58 éves színész megismerkedésük történetét a Hot! magazinnak.

Kétlaki életet élnek: van egy lakásuk a belvárosban a Szent István Parknál, de feltöltődni a Duna közelében lévő otthonukban szoktak Tahiban. Olajozottan vezetik a két háztartást, már az évek során tökéletes egyensúlyba került, kinek melyik házimunka a reszortja. Felváltva főznek, Györgyié a mosás, párja pedig vállalja a vasalást. Imádnak utazgatni is, igyekeznek az élet minden percét romantikával átitatni.

Mikó István színésznő párja

Mikó István boldog párkapcsolatban él 15 évvel fiatalabb, színésznő kedvese oldalán. Anikóval ilyen a kapcsolatuk.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük