A pasiknak is bejön! Falusi Mariann régen volt már ilyen dögös
Falusi Mariann körül, amióta ledobott 30 kilót, felpezsdült az élet, még egy titkos hódolója is akadt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szemmel látható, hogy népszerű énekesnőnk, Falusi Mariann valósággal kivirult az utóbbi hónapokban.

Köztudott, hogy aranytorkú sztár közel 30 kilót fogyott, A Nagy Duettben dögösebbnél dögösebb előadásokkal rukkolt el, most pedig még egy titkos hódolót is szerzett.

Ajándékokkal lepik meg

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Falusi Mariann fogyókúrája meghozta eredményét. Az énekesnő sokkal magabiztosabb és szexibb, és ezt a férfiak is észrevették: pár hete titkos udvarlója van.

Egy ideje ugyanis valaki rendszeresen felhívja a Pa-Dö-Dö énekesnőjét, titokzatosan sóhajtozik és liheg a telefonba, de más módon is kifejezi Mariann iránti szenvedélyét és hódolatát.

A hódoló minden romantikus trükköt bevet: titokzatos éjszakai telefonok, névtelen szerelmes levél és óriási, vörös rózsacsokor az autón. A férfiaktól kapott bókok eddig is sűrűsödtek, de ilyen váratlan meglepetést ritkán okoztak még neki.

Mariann nem feltétlenül pozitívan áll a meglepetéseknek, egyszer ugyanis feltörték a kocsiját és ellopták egyik kedvenc fellépő ruháját.

Élvezi a helyzetet

Meg is fordult a fejében, hogy a tolvaj és a titokzatos udvarló talán egy és ugyanaz a személy, aki ezzel a gyönyörű virággal szeretné feledtetni a múltkori bosszúságot.

- A napokban a nemrég feltört kocsimon találtam egy nagy csokor rózsát. El is gondolkodtam, hogy ez a rózsás hódoló törhette fel hetekkel korábban az autóm. Láthatta, milyen dühös voltam akkor, és most biztos ki akart engesztelni ezzel a szép csokorral. Kíváncsian várom a történet végét, ki tudja, talán az igaz szerelem is rám találhat – árulta el mosolyogva Mariann.

Persze a nő és a hiúság azért felülkerekedik a kétségeken és észérveken, úgyhogy Mariann is alapvetően örül a figyelmességeknek.

- Élvezem a helyzetet, hiszen még sosem volt ilyen kitartó titkos udvarlóm. Talán éppen ezért, másokkal ellentétben nem ijedtem meg, amikor először belelihegett az illető a telefonba. Sőt, egy jót nevettem. Egyébként nagyon jól esik, hogy valaki rajong értem - tette hozzá az énekesnő, akinek legutóbb - a maximális pontszám ellenére - sajnos búcsúznia kellett A Nagy Duett versenyéből.

Fotó: Redlemon

Ezt is szeretjük