Falusi Mariann legdögösebb ruhái
Falusi Mariann magának tervezi és varrja ruháit, mivel ismeri testalkatát, jól tudja, milyen színek és fazonok mutatnak rajta előnyösen.

Dia

 	Trikolór 	A Nagy Duett amerikai témájú produkciójára Mariann trikolórba öltözött, a zászló színeinek és mintáinak egyedi felhasználása a fellépőszerelésen az ő fejéből pattant ki. 	Kapcsolódó cikk: 	Már több mint 30 kilót ledobott! Falusi Mariann látványosan megváltozott »

Trikolór

A Nagy Duett amerikai témájú produkciójára Mariann trikolórba öltözött, a zászló színeinek és mintáinak egyedi felhasználása a fellépőszerelésen az ő fejéből pattant ki.

Kapcsolódó cikk:
Már több mint 30 kilót ledobott! Falusi Mariann látványosan megváltozott »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	A záróbulin 	Az énekesnő A Nagy Duett zárópartijára laza ruhában érkezett, sőt, mint látszik, - hiába dundibb, mint az átlag - a fehér színtől és a réteges öltözködéstől se riad vissza. 	Kapcsolódó cikk: 	"Egymásra találtunk!" Falusi Mariann meglepő fejleményről számolt be »

A záróbulin

Az énekesnő A Nagy Duett zárópartijára laza ruhában érkezett, sőt, mint látszik, - hiába dundibb, mint az átlag - a fehér színtől és a réteges öltözködéstől se riad vissza.

Kapcsolódó cikk:
"Egymásra találtunk!" Falusi Mariann meglepő fejleményről számolt be »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	A kék a kedvence 	Falusi Mariann egyik kedvenc színe a kék és annak árnyalatai. Ami pedig az anyagokat illeti, még a vadóc bőrszerkót is bevállalja, hiszen kifejezetten szereti az extrém és dögös megjelenést. 	Kapcsolódó cikk: 	A pasiknak is bejön! Falusi Mariann régen volt már ilyen dögös »

A kék a kedvence

Falusi Mariann egyik kedvenc színe a kék és annak árnyalatai. Ami pedig az anyagokat illeti, még a vadóc bőrszerkót is bevállalja, hiszen kifejezetten szereti az extrém és dögös megjelenést.

Kapcsolódó cikk:
A pasiknak is bejön! Falusi Mariann régen volt már ilyen dögös »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Feltűnő minták 	Az aranytorkú énekesnő a mindennapokban se fogja vissza magát, sőt, sokszor visel élénk és feltűnő ruhadarabokat. Nagy kedvencei a hatalmas, színes, egzotikus, csilingelő ékszerek és kiegészítők. 	Kapcsolódó cikk: 	Árad belőle a lelkesedés! Falusi Mariann a tévében mesélt szerelméről »

Feltűnő minták

Az aranytorkú énekesnő a mindennapokban se fogja vissza magát, sőt, sokszor visel élénk és feltűnő ruhadarabokat. Nagy kedvencei a hatalmas, színes, egzotikus, csilingelő ékszerek és kiegészítők.

Kapcsolódó cikk:
Árad belőle a lelkesedés! Falusi Mariann a tévében mesélt szerelméről »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Élénk színek 	A dundi nők hajlamosak sötét és lehangoló ruhákba öltözni, Mariann azonban nem fél a színektől. Pink, türkíz, sárga vagy hófehér - mindent bevállal. Jól teszi, hiszen az élénk színek remekül passzolnak energikus egyéniségéhez.

Élénk színek

A dundi nők hajlamosak sötét és lehangoló ruhákba öltözni, Mariann azonban nem fél a színektől. Pink, türkíz, sárga vagy hófehér - mindent bevállal. Jól teszi, hiszen az élénk színek remekül passzolnak energikus egyéniségéhez.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

 	Sportos és dögös 	A hétköznapi lótás-futás közben a legpraktikusabb viselet számára a sportos ruha, de még azt is igyekszik megbolondítani egy apró, nőies kiegészítővel, mondjuk egy gyöngysorral. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Falusi Mariann »

Sportos és dögös

A hétköznapi lótás-futás közben a legpraktikusabb viselet számára a sportos ruha, de még azt is igyekszik megbolondítani egy apró, nőies kiegészítővel, mondjuk egy gyöngysorral.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Falusi Mariann »

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Dia

 	Saját tervezés 	Mariannról kevesen tudják, hogy szenvedélye a ruhatervezés és -varrás, ezt a batikolt felsőt is maga alkotta A Nagy Duett egyik fellépésére.

Saját tervezés

Mariannról kevesen tudják, hogy szenvedélye a ruhatervezés és -varrás, ezt a batikolt felsőt is maga alkotta A Nagy Duett egyik fellépésére.

Fotó: TV2 Sajtószoba
Ezt is szeretjük
Szerző: Kárász Nelli
Fotó: