Árad belőle a lelkesedés! Falusi Mariann a tévében mesélt szerelméről

Odavan a mesés Keletért

Falusi Mariann szívét nem egy férfi, hanem a keleti kultúra hódította meg.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Itt a nyár, az utazások és vakációk ideje. Ahogy mindenkinek, hazai kedvenceinknek is megvan a kedvenc úti céljuk, Falusi Mariann például nagy Ázsia-utazó.

A közkedvelt énekesnő - aki legutóbb A Nagy Duettben eresztette ki a hangját Árpa Attilával párban - a minap a Fél Kettő vendége volt, ahol utazásairól, régi-új szenvedélyéről és élményeiről beszélt.

Nagy szerelme Ázsia

Az énekesnő elmondta, hogy eléggé be van táblázva, de a tapasztalatok szerint januárban és februárban van egy kis holtideje, amikor nincsenek fellépései.

Ekkor jut ideje az utazásra, rendszerint két-három hetet tölt el külföldön, eddig mindig Ázsia volt az úti cél.

- Egyrészt Ázsia nagyon olcsón megjárható, másrészt hihetetlenül izgalmas dolgokat látni ott. Kínán kívül voltam már Vietnamban, Thaiföldön, Malajziában, Indonéziában. Én mindig a látnivaló miatt megyek - magyarázta Mariann.

Korábban Hongkongban, legutóbb pedig Kína déli területein és Pekingben járt. Nem volt számára teljesen ismeretlen a terep, hiszen régebben a Pa-Dö-Dővel minden fesztiválon ott voltak.

Különlegessége fogta meg

Az énekesnő azt is hozzátette, hogy a csodás látvány mellett az időjárás volt számára a legnagyobb meglepetés, hiszen délről északra, gyakorlatilag a nyárból az őszbe haladtak.

Pekingben már kabátban, beöltözve járta az palotákat, mert iszonyatosan hideg volt, majdnem megfagyott, de a látnivalóért megérte.

A Nagy Duett legdögösebb sztárjai

Nézegess képeket!

Elolvasom

- A fő érdekesség ennek a kultúrának, hogy annyira különleges. Az egésznek a monumentalitása az, ami megfog - vallotta Mariann.

Mariann egyébként stabil partnerrel - gimnáziumi barátnőjével és annak lányával -, egyéni szervezésben járja a mesés Keletet. Elmondása szerint útitársai több nyelven is beszélnek, úgyhogy nem fél attól, hogy eltévednek vagy bajba kerülnek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

- Én ügyesen szervezek, és nagyon lelkes vagyok. Úgyhogy mindig nagyon jól érezzük magunkat Ázsiában - mesélte mosolyogva az énekesnő.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük