"Egymásra találtunk!" Falusi Mariann meglepő fejleményről számolt be

Falusi Mariann annyira összemelegedett Árpa Attilával, hogy tovább folytatják a duettezést.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, hogy Falusi Mariann és Árpa Attila mennyire egymásra találtak A Nagy Duettnek köszönhetően, habár kapcsolatuk korántsem indult felhőtlenül.

Az 52 éves énekesnő és a 39 éves színész a TV2 showműsorának fináléja után sem búcsúzott el egymástól, sőt, tele van remek ötletekkel, a sok felkérésnek köszönhetően pedig egy duóturnét is fontolgatnak.

Már meg is állapodtak a kiadójukkal

- Most egy lemezen törjük a fejünket, ami remélhetőleg a közeljövőben meg is jelenik - árulta el sejtelmesen a kissé mákonyos Árpa Attila A Nagy Duett május 28-án megrendezett zárópartiján.

A dolog időközben komolyra fordult, ugyanis már meg is állapodtak kiadójukkal - éppen a tárgyalásról jöttek ki, amikor az Aktív stábja lecsapott rájuk, hogy kifaggassák őket a részletekről.

- Megállapodtunk, tehát ki fogjuk adni azt a bizonyos lemezt, amiről én legalábbis álmodtam, hogy így fogjuk a duettes vonalat tovább folytatni még egy kicsit mi ketten - mondta büszkén az Egy szoknya, egy nadrág sztárja.

Az SP-rajongóknak nem fog tetszeni

Ami az album stílusát illeti, annyit elárultak, hogy romantikus, rockos és bluesos lesz a lemez, Árpa Attila pedig rögtön hozzátette, hogy az SP-rajongóknak minden bizonnyal nem igazán fog majd tetszeni.

Falusi Mariann fogyása képekben

Nézegess képeket!

Elolvasom

A dalok zenéjét mellesleg Árpa Attila írta kilenc évvel ezelőtt, és főként az akkori érzéseiről szólnak, Falusi Mariann pedig az egyik próba előtt csak véletlenül hallotta meg, hogy a producer az egyik saját szerzeményét játssza a zongorán.

Az interjúból arra is fény derült, hogy nem volt mindig harmonikus a viszonyuk, előző, közös munkahelyükön például Árpa Attila beszólt Falusi Mariannak, ám mindezek ellenére mostanra igaz barátok lettek.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

- Egymásra találtunk, és olyan egyértelmű, hogy az Attila van, és hogy olyan, amilyen. Szerintem a barátságunk azon alapul, hogy úgy fogadjuk el a másikat, amilyen - osztotta meg érzéseit Falusi Mariann, aki napokon belül elkezdi Árpával a közös lemez felvételeit.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük