A Neoton Família gyönyörű, barna hajú énekesnője volt: a 67 éves Fábián Éva ma is kifinomult szépség

Fábián Éva kilencéves kora óta a színpadnak él, és esze ágában sincs lemondani a fellépésekről.

neoton-família-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha fel kellene idéznünk, melyek voltak hazánk első számú zenekarai a ’70-es, ’80-as években, a Neoton Família hamar az eszünkbe jutna. A zenekart eredetileg 1965-ben alapította Pásztor László és Galácz Lajos, majd Balázs Fecóval kiegészülve 1968-ban a második helyen végeztek az országos Ki mit tud?-on.

A kezdeti időszakban a formáció sok zenei stílust kipróbált, több névváltoztatáson is átment, valamint a tagjai is jó párszor cserélődtek. 1972-ben egészültek ki a Kócbabák nevű lánytrió énekesnőivel, Csepregi Évával, Pál Évával és Fábián Évával

Fábián Éva ennyit változott 67 éves korára

Utóbbi 1980-ban vált ki a formációból, hogy szólókarrierbe kezdjen. Kezdetben a pop vonalán indult el, majd egy éles váltással a gyerekzene világa felé fordult. 

A Kócbabák lánytrió 1975-ben: Fábián Éva, Pál Éva és Csepregi Éva.
A Kócbabák lánytrió 1975-ben: Fábián Éva, Pál Éva és Csepregi Éva.
Fotó: MTI/Bara István

Akik követik a 67 éves énekesnőt a közösségi médiában, pontosan tudhatják, hogy a mai napig a színpad az élete: a róla készült fotókon gyakran láthatjuk a stúdióban, illetve olyan képeket is sokszor oszt meg, amelyek a fellépésein készültek.

A cikk az ajánló után folytatódik

A friss felvételek nem csak azt árulják el, hogy a zene iránt érzett szeretete egy kicsit sem kopott meg az évek alatt, arról is tanúskodnak, hogy ma is éppolyan kifinomult szépség, mint amikor megismerte az ország.

A fiatalos, fitt kisugárzását csak tetézi, hogy igazán laza stílust képvisel. Nem kér a visszafogott ruhadarabokból, a gardróbjában trendi, szaggatott farmerek és menő bőrnadrágok is helyet kapnak.

Nem véletlen, hogy a taps és a reflektorfény a lételeme, hiszen kilencéves kora óta mozog ebben a világban. Annak idején a nagymamája vitte el a Magyar Rádió Gyerekkórusának meghallgatására, amelynek összesen hét esztendeig volt a tagja. Bár az édesanyja és az édesapja eredetileg teljesen más szakmát képzelt el a számára, hamar tudatta velük, neki a szórakoztatóiparban a helye.

- Az érettségi után még jelentkeztem az ELTE-re, ahova előfelvételivel vettek fel, de egy év múlva azt mondtam a szüleimnek, hogy bölcsész vagy ügyvéd nagyon sok ember lehet, de énekes csak kevés - árulta el a Borsnak 2020 márciusában.

Balázs Klári fiatalkori fotói

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Balázs Klári fiatalkorában? Nézd meg képes összeállításunkban, mennyire dögös volt az énekesnő a '70-es és '80-as években.

Ezt is szeretjük