Esztergályos Cecília 60 év után vörös hajra váltott: férjének nem tetszik az új frizurája

Esztergályos Cecília a Hazatalálsz című sorozat kedvéért festette be ikonikus szőke tincseit.

esztergályos-cecília-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Esztergályos Cecíliát fiatal színésznő kora óta világosszőkére festett tincsekkel ismeri a közönség. Épp ezért okozott nagy meglepetést, amikor 2022 júliusában vörös hajjal jelentkezett be a Facebook-oldalán.

Nem csak a rajongókat érte váratlanul a hajszínváltás, férje, Fonyódi Péter szeme is alaposan kikerekedett, amikor nem a megszokott frizurával állított haza. Hatvan év után váltott a szőkéről.

Esztergályos Cecília vörös haja

Kiderült, Péternek nem is nyerte el egyből a tetszését a vörös árnyalat, amelyet felesége nem a megújulás jegyében kért a fodrásztól, hanem egy szerep miatt.

esztergályos
Fotó: TV2/Hazatalálsz

- Boldogan vállaltam egy szerepet a Hazatalálsz című sorozatban. Egy farkasligeti fodrászt játszom, aki miatt a hatvan éve festett szőke hajam vörös lett - mesélte a Story magazin téli különszámában.

Hozzátette, tudja, sokaknak szőkén az igazi, de nem érdeklik a negatív kritikák, jól érzi magát az új frizurájával, és egy ideig biztosan így is marad.

- Az uramnak se tetszik, de színész vagyok, ha kell, szerepbe öltözöm. Ő sajnálja, de majd megszokja, ilyen az élet - hozzátette, szerinte egy boldog házasság nem a hajviseleten múlik.

Nézd meg azokat a sztárokat, akik új frizurára váltottak 2022-ben!

Kálmán Olga, Pataki Zita vagy Ördög Nóra is variált a hajhosszán. Képes összeállításunkban az ő átalakulásukat, és másokét is megnézheted.

Cover-fotó: TV2/Hazatalálsz

Ezt is szeretjük