Rá sem ismerni Eszenyi Enikőre! A rajongóit is megdöbbentette külsejével
Friss fotó!
Eszenyi Enikő szinte felismerhetetlen a friss fotóján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eszenyi Enikőre még a rajongói is alig ismernek rá friss fotóján. "Nem ismertelek meg Encikém!" - írta egyikük, "Nagy gratula' a sminkesnek, alig lehet rád ismerni" - így egy másik. Áprilisban Prágából töltött fel magáról egy képet, azt sem merték volna sokan megosztani

Az 53 éves színésznőnek zsúfolt nyara van: amellett, hogy Kern András új, Gondolj rám című filmjének női főszerepét játssza, a Vígszínház igazgatója egy másik, Dumapárbaj című filmet is elkezdett forgatni, ennek forgatásáról posztolta a bal oldali felvételt. "Első nap - kis pihenő a Dumapárbaj című film forgatásán" - olvasható a posztban a Facebook-oldalán.

A Dumaszínház két ismert tagjának főszereplésével készülő mozifilmet, amelyben Hadházi László Karinthy-gyűrű díjas humorista és Kiss Ádám, a Dumaszínház legfiatalabb tagja kel versenyre egymással a vásznon, augusztus 11-én kezdték el forgatni Budapesten. A forgatás várhatóan szeptember közepéig tart, a bemutatót decemberre tervezik.

A Paczolay Béla rendezésében készülő játékfilm alap története szerint a veterán humoristát mindennap körülrajongják, ám egy napon egy fiatal trónkövetelő lép a színpadra. A kérdés az, hogyan védheti meg a helyét a tehetséges ifjú kihívóval szemben, és ezért mi mindenre képes. Eszenyi Enikő mellett Gubík Ági, Jordán Adél, Vajdai Vilmos is látható a filmben, de feltűnik majd Kamarás Iván és Kovács Lajos is.

Fotó: Facebook/Eszenyi Enikő, RTL Klub/Sajtóklub

Rá sem ismerni a gyönyörű magyar színésznőre

Básti Julit fiatalon a szőke szexszimbólumok közé sorolták, de nem hagyta, hogy beskatulyázzák. A Sztálin menyasszonya című filmben úgy elcsúfították, hogy rá sem lehet ismerni.

Ezt is szeretjük