Dögösebb, mint valaha! Erős Antónia már 40 éves, de nem bánja
Erős Antónia október 2-án töltötte be 40. életévét, ebből az alkalomból járt a Reggeli stúdiójában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia manapság az egyik legnépszerűbb tévés Magyarországon, akivel immáron 12 éve rendszeresen találkozhatnak a nézők a képernyőn keresztül.

Azt azonban bizonyára már kevesebben tudják, hogy a közkedvelt és roppant fiatalos híradós október 2-án, azaz szombaton ünnepelte 40. születésnapját!

Szombaton volt a szülinapja

Bár sok nő a húszon-harmincon túl már nem szívesen beszél az életkoráról, Antóniának mindez nem jelent gondot - pedig a külseje alapján nyugodtan letagadhatna néhány évet.

Sőt, búslakodás helyett egyértelmű, hogy remekül érzi magát a bőrében, hiszen amióta édesanya lett, egészen kivirult.

Minderről az RTL Klub Reggelijének nézői is meggyőződhettek, a dögös sztármami ugyanis Mónikánál és Hujber Ferinél vendégeskedett pénteken, akik természetesen arról is faggatták, mi a véleménye a szülinapi bulikról.

Mint Erős Antónia elmondta, általában nem jellemző rá, hogy nagy csinnadrattával vegye tudomásul évei múlását.

Férje ragaszkodott hozzá

Ám ezúttal a férje és a barátai is ragaszkodtak hozzá, hogy egy különleges parti keretén belül ünnepeljék meg a jeles napot, így természetesen nem Antónia tiltakozott.

És hogy milyen ajándékkal szereti, ha meglepik? Nos, Antónia a lehető legpraktikusabban gondolkodik: mivel ódzkodik attól, hogy egy nem tetsző ajándékot visszacseréljen, úgy véli, egy ajándékutalvánnyal nem lehet nagyon mellélőni. Azt ugyanis mindenki arra költi el, amire akarja.

Többet akarsz tudni Erős Antóniáról? Nézd meg a Sztárlexikonban! Életrajz, fotók, hírek és egyéb érdekességek várnak kedvencedről.

Természetesen a beszélgetés ezúttal is az ikrek felé kanyarodott, akik egyre nagyobbak - egyszersmind egyre több odafigyelést igényelnek.

A híradós szerint különösen Szonja szereti a veszélyes dolgokat kipróbálni, míg Matyi a higgadtabb gyerkőc. Ugyanakkor lassan felfedezik egymás társaságát, így anyukájuknak is juttatnak olykor egy-egy szusszanásnyi időt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük