Fotók! Először mutatta meg bűbájos ikreit Erős Antónia
Erős Antónia ikrei már egyévesek, ebből az alkalomból mesélt róluk a népszerű híradós.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erős Antónia nem az a fajta sztár, aki gyermekei minden rezdüléséről beszámol a nagyvilágnak. Sőt, éppen ellenkezőleg!

Az RTL Klub híradósa mintha került volna minden olyan eseményt vagy megmozdulást, ahol lencsevégre kaphatták volna Szonját és Mátyást.

Először a képernyőn

Mielőtt azonban még bárki is túlontúl beleélte volna magát a gondolatba, hogy valamiféle betegség vagy testi hiba miatt nem láthatók a csemeték, Antónia egy váratlan fotósorozattal véget vetett a merész találgatásoknak.

Ha élőben nem is, de néhány családi fénykép erejéig országnak-világnak megmutatta az egyéves születésnapjukat ünneplő pindurokat az RTL Klub Fókusz című műsorában.

Ugyanakkor a műsorvezető hangsúlyozta, bár nem rejtegeti gyermekeit a nyilvánosság elől, azt sem akarja, hogy az ikrek ok nélkül jelenjenek meg az újságokban, így a mostani fotókkal véget is ért egy időre a médiaszereplésük.

Szívesen mesél róluk

Ám ha nem is kényezteti el rajongóit a kicsikről szóló történetekkel, azért néhány titokba beavatta a nézőket. Egyebek közt elárulta, honnan is kapták a nevüket.

Még többet meg akarsz tudni Erős Antóniáról? Nézd meg a Sztárlexikonban! Képek, információk és egyéb érdekesség vár kedvenc tévésedről!

Mint elmondta, a Szonja név valahogy az első perctől kezdve fel-felbukkant a tudatában, így egyértelmű volt, hogy a kislány erre a névre hallgat majd.

Mátyásnak viszont egyik kedves ismerősüket hívják, ezért részben az iránta érzett szeretetből döntöttek férjével eme férfias név mellett.

Arról is mesélt, bizonyára sokban megváltozott, amióta édesanya lett, de ezt leginkább a kívülállók tudnák megítélni. Mindenesetre a gyerekekről szóló - esetenként szomorú - hírek érthető módon jobban megérintik.

Szonja és Mátyás egyébként igazán jó babák, és kialakult napirendjüknek megfelelően élik az életüket. Mivel biztonságban érzik magukat édesapjuk mellett, egyelőre az sem tűnik fel nekik, ha édesanyjuk a munkája miatt pár órára távol van tőlük. Ám Antónia bevallotta, bármennyire is imádja a munkáját, ő azért alig várja, hogy hazaindulhasson, és otthon a karjaiba kaphassa a kicsiket.

Fotók: RTL Klub, sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük