Erős Antónia virágos ruháján ámultak a Híradó nézői - Gyönyörű volt a tavaszias darabban

Erős Antónia Híradóban viselt ruhája már a tavaszt idézte, ezzel nagy sikert aratott a nézőknél.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Februárra már rég magunk mögött hagytuk a karácsony ünnepi hangulatát, mindenki vágyik a szürke, hideg időben a tavaszra, amivel melegebb idő, több napsütés, madárcsicsergés, zöldülő és virágos természet jár együtt. 

Ha mással még nem is, az öltözetünkkel tudunk csempészni a napjainkba egy kis tavaszias hangulatot. 

Erős Antónia tavaszias ruhája

Így gondolta ezt az RTL Klub Híradó stylistja is, aki Erős Antóniának egy a kék és a barna, illetve bézs árnyalataiban játszó virágos ingruhát választott fekete nadrággal és ugyancsak fekete, magas sarkú bokacsizmával - utóbbi kettő az azonos színnek köszönhetően nyújtotta az alakját. A nézőknek és az ötvenéves tévésnek is nagyon tetszett a kreáció, ki is posztolt róla képeket a közösségi oldalára. 

"Tavaszt éreznek a stylistok! És a fodrászok, sminkesek is! Én sem bánnám, ha már itt lenne, ezért örültem ennek a szettnek" - írta.

"Antónia, jó a haj, a blúz, egyszóval ez az összeállítás jól áll neked" - olvasható a sok dicsérő komment között.

Erős Antónia emlékezetes ruhái a Híradóból

Az RTL Híradó nézői tavaly óta végre nem csak deréktól felfelé láthatták Erős Antónia csinos ruháit. Azt is megállapíthatták, hogy az ötvenéves tévésnek még mindig bomba az alakja, formás lábait különösen sokan irigyelhetik. Közösségi oldalára egy ideje fel is tölti a kedvenc kreációit. 

Ezt is szeretjük