Erős Antónia dögös bőrszerkóban fesztiválozott: így nem látni a Híradóban

Erős Antónia megjelenésétől dobtunk egy hátast. Így lehet valaki nőies, bevállalós és trendi egyszerre.

erős-antónia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Június első hétvégéjén rendezték meg a Millenárison a 2023-as Gourmet Fesztivált, amelyre az ínyenc magyar sztárok is kilátogattak. Erős Antónia is ott volt, ráadásul nem akármilyen ruhában.

Egy szuper nőies bőrszerkót húzott az eseményre: az overall nem csupán az anyaga miatt volt merész választás. 

Erős Antónia a Gourmet Fesztiválon

Mivel Erős Antóniát a Híradóban nem ilyen szettekben szoktuk látni, extrán ütős volt az összhatás. Ezen a Facebook-fotón felülnézetből látszik, milyen fantasztikusan nézett ki.

Az Instagram-oldalára is feltöltött pár felvételt az estéről: az első egy Rácz Jenővel készült szelfi - a séf főzött a sztároknak a rendezvény VIP lounge teraszán. A második egy egész alakos kép, ezen látszik igazán a ruha. A fehér nyílra kattintva tudsz lapozni a posztban.

A műsorvezető bejegyzésének harmadik oldala egy csoportkép. Többek között Szujó Zoltán, Charlie és Rubint Réka mosolyognak rajta - utóbbit illetően Erős Antónia elárulta, ismeretségük több mint húsz évre tekint vissza.

Olvass Erős Antónia Híradós ruhabakijáról!

Erős Antónia ruhabakiját nem láthatták a nézők a Híradóban. A profi stylistcsapat mindent megtett annak érdekében, hogy a műsorvezető szettjébe becsúszott gikszert még az adás kezdete előtt orvosolni tudják.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük