Erős Antónia és fia együtt a címlapon: a 13 éves Matyi már ilyen nagy
Erős Antónia és Matyi igent mondtak a ritka, közös címlapfotózásra. A tinédzser sokat változott az elmúlt években.

erős-antónia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ritka alkalmak egyike, hogy Erős Antóniát és fiát együtt láthatjuk a címlapon. A 13 éves Matyi, ahogy nő, úgy változik, zenész lévén pedig nem ódzkodik a kamerától, szeret szerepelni.

A közönség is egyre több helyen láthatja: bandájával felléptek a Sziget Fesztiválon, szólóban pedig a Tehetség első látásra című műsorban mutatta meg, milyen kiváló dobos.

Erős Antónia és fia a címlapon

Külsőre is vérbeli rocksztár, hosszú hajával és csibészes mosolyával tagadhatatlan, hogy a színpadra született. Hatéves volt, amikor a szüleitől elektromos dobot kapott, azóta rajong szenvedélyesen a zenéért.

- Néha figyelmeztetni kell, hogy maradjon minden másra is ideje, elsősorban a tanulásra. Na meg hogy a kutyát le kell vinni, és a szakállas agámát se ártana már megetetni, és a testvérével tegyék rendbe a szobájukat - mesélte a híradós a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Matyi és Szonja ugyan ikrek, nem is különbözhetnének jobban egymástól. Szonja kerüli a rivaldafényt, inkább a háttérben érzi komfortosan magát. Míg testvére a művészetek iránt érdeklődik, az ő figyelmét inkább a matematika és az angol köti le. 

Matyi a Tehetség első látásra című műsorban.
Matyi a Tehetség első látásra című műsorban.
Fotó: RTL/Tehetség első látásra

Akadnak azért olyan területek is az életükben, amelyekben hasonlítanak. Mindketten jó tanulók, és a házi munka sem esik nehezükre. Szonja például úgy süt-főz az anyukája szerint, mintha A Konyhafőnökre készülne.

- A fiamat rockzenészként tudom elképzelni, a lányomnál már bizonytalan vagyok, most egy határozott, kemény cégvezetőt vagy jogászt látok benne.

Jakupcsek Gabriella lánya, unokája

Jakupcsek Gabriella ritka dologra vállalkozott: egy címlapon szerepelt legkisebb gyermekével, Emmával és legnagyobb unokájával, Lindával.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük