Erős Antónia bikinis címlapja: rá sem ismerni ezzel a külsővel

AZ RTL Híradósa nagyon más, mint ahogy a képernyőn megszoktuk.

Erős Antónia címlapon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erős Antóniát 1998 februárja óta láthatjuk szinte minden hétköznap az RTL Híradóban. Frizurájának hossza és színe időről időre változott, de az arcát bárki maga elé tudja képzelni a neve hallatán. 

Erős Antónia címlapon

Az 53 éves tévés viszont a Nők Lapja Egészség címlapján olyan szokatlan külsővel látható, hogy elsőre alig ismertük fel. A híradós kék bikinit, fehér ingruhát visel, és a szőkére festett hajából a fodrász a nyárias megjelenéshez igazodva vizes hatású, hátrafésült frizurát kreált. 

Erős Antónia hosszú évek óta az egészséges életmód fontosságát hirdeti. 1995-ben alakult ki nála az 1-es típusú cukorbetegség, 2005-ben hozta létre az Egy Csepp Figyelem Alapítványt azért, hogy az emberek többet tudjanak meg a cukorbetegségről és annak veszélyeiről. 2022 novemberében indította el saját műsorát Praxis címen, ami az egészséggel, betegségekkel foglalkozik.  

A híradós számára cukorbetegsége miatt is fontos a tudatos táplálkozás és a rendszeres mozgás. A világjárvány idején sem hanyagolta az edzést, a garázsukban végzett testedzést gumiszalagokkal és súlyzókkal, a lépcsőházban pedig lépcsőzős gyakorlatokat végzett. Heti háromszor-négyszer továbbra is ezt teszi. 

- Most csináltam egy jó nagy hülyeséget, mert lemásoltam egy hasizomgyakorlatot az Instagramról, és azóta fizikoterapeutához járok, mert meghúztam a derekam. Évek óta nem volt ilyen bajom. Úgyhogy azt üzenem mindenkinek, aki otthon edz, hogy ha új feladatokat akar bevezetni, forduljon edzőhöz - mesélte a magazinnak. 

Szellő István 1997-ben még nem Erős Antóniával volt párban: ez a szőke nő volt a váltótársa

Szellő István 24 éve vezeti az RTL Klub Híradót, Erős Antóniával az első perctől nagy közöttük az összhang.

Elolvasom

Cover-fotó: Facebook/Erős Antónia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük