Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb szerelme ritka címlapfotón: 15 éve vannak együtt

Ernyey Béla és felesége életében voltak olyanok, akik elítélték őket, de a személyes találkozás után elszégyellték magukat.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ernyey Béla életében a 2022-es év és a mostani is tartogat fontos évfordulót: tavaly betöltötte a nyolcvanat, 2023-ban pedig azt ünnepli, hogy 15 éve vannak együtt a feleségével.

Szerelmük dr. Balaton Dórával több szempontból is különleges: már első találkozásukkor tudták, lelki társak, akiknek együtt kell lenniük, ám a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt az is az elején világos volt számukra, kapcsolatukat érni fogják negatív kritikák.

Ernyey Béla és felesége a címlapon

Minderről a Meglepetés magazinban meséltek, az interjúhoz készült címlapfotón mindketten fantasztikusan néznek ki. Ernyey Béla éppolyan karizmatikus, mint mozisztárként, Dóra pedig valósággal ragyog mellette.

Szerelmük eleje, hogy megértessék a társadalmi hozzáállással, mi van köztük, nem volt könnyű, viszont az idő őket igazolta.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az embereknek megvoltak az előítéleteik velünk kapcsolatban,

de amikor személyesen találkoztak velünk, és megérezték, milyenek vagyunk, hogyan élünk, működünk együtt, elszégyellték magukat

- mesélte a sztárfeleség.

Dóra úgy véli, találkozásuk két életet imádó, kortalan lélek egymásra találása volt. Mára elfogadta őket a környezetük, sőt tőlük kérnek házassági tanácsokat, ami mindkettejüknek nagyon jólesik.

Lehet is inspirálódni abból, ami köztük van. Sosem veszekednek, törekednek az egyensúlyra. Hiába a mondás, náluk elfér két dudás egy csárdában, mindketten erős egyéniségek, szeretnek a figyelem középpontjában lenni, de érzik, mikor kell a másiknak teret engedniük.

Olvass Szinetár Dóráról és 20 évvel idősebb első férjéről!

Szinetár Dóra háromszor házasodott: első férjével 1993-ban kötötték össze az életüket. A Liszt Ferenc-díjas táncos-koreográfus Lőcsei Jenő húsz és fél évvel volt idősebb nála.

Ezt is szeretjük