Erdélyi Mónika hétfőtől ismét műsort vezet! A reggeli műsorban lesz látható
Erdélyi Mónikát ismét műsorvezetőként láthatjuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónika február 23-án, hétfőn műsorvezetőként tér vissza a képernyőre, a FEM3 csatornán láthatják majd a nézők.

A 47 éves tévés egy hétig vezeti Váczi Gergő oldalán a FEM3 Cafét , amelyben szakértőként már többször vendégeskedett.

Erdélyi Mónika ismét műsort vezet

Erdélyi Mónika 2001 és 2010 között az RTL Klub nagy népszerűségnek örvendő Mónika Show-jának volt a háziasszonya. Annak megszűnését követően láthattuk még a Reggeliben, majd eltűnt a képernyőről.

Három évvel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy az ATV-n tér vissza, majd fél évvel később, 2012 szeptemberében már a TV2 Csoport arcaként mutatták be egy nagyszabású sajtótájékoztatón: a FEM3 csatornán Joshi Bharattal vezetett volna közös beszélgetős műsort, ám ez a mai napig nem valósult meg.

A TV2-vel ugyanakkor nem intettek végleg búcsút egymásnak: Erdélyi Mónika szerepelt a 2013-as A Nagy Duettben Gáspár Laci partnereként, 2014 őszétől pedig a SuperTV2 Kasza! című műsorának állandó vendégeként tűnt fel. Hétfőtől aztán már ismét műsorvezetőként áll a kamerák elé.

A műsorok szerkesztésébe is beleszólhat, mint a FEM3 Café mai műsorában elárulta: a lelki témákról mindig szívesen beszélget, a gyerekekkel kapcsolatos dolgok is nagyon érdeklik, ugyanakkor a gyermekbetegségekről jobb, ha nem kell senkit kérdezgetnie, mert hamar elsírná magát.

Fotó: Facebook/FEM3Café

Facebook/TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük