Erdélyi Mónika smink nélkül: így nem sokszor mutatja meg magát
Erdélyi Mónika a Liluland című műsorban bevállalta, megmutatja, hogyan néz ki festetlenül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Erdélyi Mónikát 2001-től 2010-ig minden hétköznap délután láthattuk az RTL Klub képernyőjén a Mónika Show-ban. A produkció háziasszonyaként sok embernek vésődött be a megjelenése: mindig csinos ruhákat és szép sminket viselt.

Bár tíz éve már, hogy adásba került az utolsó rész, a műsorvezetőtől nem kellett elbúcsúznunk. A mai napig aktívan szerepel a médiában, sokszor tűnik fel vendégként a különböző produkciókban, illetve 2011 óta indult csatornájával igazi YouTube-sztár lett.

Erdélyi Mónika smink nélkül

Annak ellenére, hogy ilyen gyakran és sok helyen láthatjuk, smink nélküli arcát csak ritkán mutatja meg. A Makeup/Down című műsorral azonban kivételt tett, teljesen festetlenül jelent meg a kamerák előtt.

erdélyi-mónika-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

A beszélgetésből kiderült, Erdélyi Mónika egyáltalán nem az a fajta nő, aki órákat tölt a tükör előtt, és sminktippekért bújja a női magazinokat. 

- Alapvetően ez inkább egy szükséges rossz. Én azt szeretem, amit a sminkkel csinálok, tehát hogy megyek valahova, szerepelek valahol, vagy forgatok. Nekem ez csak egy eszköz, hogy normálisan kinézzek, a beautyvideók nem az én világom, nem is érdekel egyik se - árulta el a Liluland vendégeként.

erdélyi mónika reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Bár a szemhéjpúderek, rúzsok és alapozók világa nem vonzza, a krémek, arcpakolások és szérumok annál inkább. Már a főiskolán is hódolt ennek a szenvedélynek: míg szobatársa drága sminkeket vett, ő arra spórolt, hogy meg tudja fizetni a legkiválóbb kozmetikust.

- Nekem nem kellenek a ruhák, nem kell a puccos smink, jó a legolcsóbb is, de az arcomra olyan kerüljön, ami a legjobb. Csak olyasmit használok, ami jó drága, de nem azért, mert drága. Mert elhiszem, hogy az jó.

Tévések smink nélkül

Képes összeállításunkban olyan sztárokat láthatsz, akiket a televízióban tökéletes sminkkel és frizurával láthatsz, de vállalják természetes arcukat is. Íme Ördög Nóra, Kiss Ramóna vagy Gelencsér Tímea smink nélküli fotója.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük