Epres Pannit nyilvánosan alázta meg a neves divattervező - Nagyon bántó dolgokat mondott rá
Epres Panni a modellkedés árnyoldaláról mesélt D. Tóth Krisztának.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Epres Panni 17 éves korában nevezett be egy modellversenyre, ahol második helyezést ért el, ezután indult be a karrierje. Számos országban dolgozott modellként, óriási sikereket ért el, azonban a modellszakma árnyoldalát is meg kellett tapasztalnia - pályafutása során többször illették kemény kritikákkal.

"Voltam én tevétől tehénig minden"

Legutóbb a 41 éves modell volt a DTK: Elviszlek magammal című websorozat vendége. Epres Panni, aki köztudottan évekig Náray Tamás modellje volt, karrierjének nehezebb pillanatairól számolt be. A D. Tóth Krisztával való beszélgetéséből kiderült, hogy amikor a modell Nárayval dolgozott, a neves divattervező kemény szűrőt rakott minden manökenje elé. Emellett a véleményét sem rejtette véka alá, ezért előfordult, hogy durván fogalmazott meg egy-egy kritikát.

Epres Panni D. Tóth Krisztának mesélt a múltjáról.
Epres Panni D. Tóth Krisztának mesélt a múltjáról.
Fotó: Youtube/WMN Magazin

- Sokszor kellett nagyokat nyelnünk, meg háromig számolnunk, hogy ne szóljunk vissza. De egy kezemen meg tudom számolni, hogy ki az, aki visszaszólt, ő utána nem is volt többet a modellje - mesélte.

Panni elmondta, előfordult, hogy egy nagyszabású bálra készültek, körülbelül száz ember rohangált fel és alá a helyszínen, hogy a rendezvény a legtökéletesebb legyen, ekkor már a modellek is készültek az eseményre. Náray a manökenek próbája alatt mikrofonban szólt be a lányoknak a helyszínen dolgozók füle hallatára.

- Ki kellett bírni sok olyan kritikát, ami nagyon bántó, talán megalázó is volt. Ráadásul Tamás ezt mindig nagy plénum előtt tette. (...) Én is kaptam tőle csúnyát, voltam én tevétől tehénig minden, de azért a Tamás is tud bocsánatot kérni, ha nem is úgy, hogy odajön, és azt mondja, "bocsánat", hanem a tetteivel és a gesztusaival teszi - tette hozzá.

A bántó szavak ellenére Panni egyáltalán nem haragszik Náray Tamásra, tiszteli őt, szerinte sok mindenben igaza volt, bár megjegyezte, hogy ő inkább az építő kritikában hisz.

Az Epres Pannival készült beszélgetés, D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának epizódja a wmn.hu magazin YouTube-csatornáján látható.

Epres Panni és férje így jelentek meg a gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy az idei Év Sportolója Gálán hogy festett Epres Panni és férje, Benedek Tibor. 

Ezt is szeretjük