Endrei Judit ezt is bevállalta - Az egykori bemondó nagyon veszélyes terepre merészkedett
Endrei Judit Afrikában járt, veszélyes kalandokban is volt része.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Endrei Judit nagyon szeret utazni. A Magyar Televízió egykori bemondója és műsorvezetője a világ sok pontján járt már, legutóbb Afrikára esett a választása, ahova testvérével együtt látogatott el. Számos élménnyel gazdagodott, azonban Afrika veszélyes oldalát is megismerte.

Veszélyes terepen járt az egykori bemondó

Endrei Judit az utazás során az afrikai vadonban éjszakázott. Természetesen sátorban aludt, azonban a helybéliek azt tanácsolták neki, hogy maradjon óvatos.

- Afrikának a déli részén jártunk, és ott egy éjszakát kint töltöttünk. Megkérdeztem napközben a helyiektől, hogy reális veszély, hogy kígyóval találkozzunk? Mondták, hogy abszolút, mert van arrafele köpködő vipera, fekete mamba. Este, lefekvés előtt pedig a lelkünkre kötötték, hogy éjjel bármilyen neszt hallunk, ne menjünk ki, ne kíváncsiskodjunk, mert itt vadállatok jönnek-mennek. Reggel kiderült, hogy egy leopárd járt bent a táborban - mesélte a TV2 Mokka című műsorában.

endrei judit 2018
Fotó: TV2/Mokka

Azt is elmesélte, volt olyan szituáció, amikor még elefántot is el kellett ijeszteniük - bár ez az állat nem bántja az embert, ha megijesztik, akkor veszélyes lehet az ember számára. Az egyik helybéli tanácsára az egész turistacsoport elkezdett tapsolni, ennek hatására az állat hátat fordított nekik, és továbbállt. A kalandos utazás során arra is lehetősége volt Endrei Juditnak, hogy gepárdot simogasson. Természetesen ez olyan példány volt, mely emberek mellett nőtt fel, így nem volt veszélyes megérinteni.

Endrei Judit azt is elárulta, hogy legközelebb júniusban szeretne elmenni külföldre nyaralni, Dél-Kína és Tibet a cél.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan nyaralt Afrikában Endrei Judit.

Ezt is szeretjük