Megdöbbentő, ki az RTL Klub új műsorvezetője - Világsikerű show-t bíztak rá
ÉNB Lali vezeti az RTL Klub új, párkereső show-műsorát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarországon elsőként az RTL Klubon lesz látható a világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó Love Island párkereső show, aminek műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből ismert ÉNB Lali lesz - jelentette be közleményben a csatorna. Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a csatorna 2018-as, Szenzációs Négyes című show-műsorának győztese, a harmincéves Lali a brit ITV világsikerű Love Island párkereső show-jának magyar verziójában bizonyíthat műsorvezetőként.

- Nagyon örülök, hogy én lehetek a show műsorvezetője. Kifejezetten testhezálló feladat ez számomra. Úgy gondolom, hogy manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni a párunkat és a boldogságot, így ez a műsor fantasztikus lehetőség erre, hiszen a résztvevőknek semmi másra nem kell koncentrálniuk, csak a pártalálásra. Már nagyon várom a jelentkezőket. Azon leszek, hogy megtalálják életük párját - mondta lelkesen az ÉNB Lali néven ismert Kamarás Norbert.

enb-lali
Fotó: RTL Klub/Sárosi Zoltán

Minden idők egyik legromantikusabb párkereső műsora többek közt az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, Svédországban, Dániában is a nézők kedvencévé vált.

A szerelmet megtalálni vágyók több héten át csodálatos, egzotikus környezetben, mesés helyszíneken igyekeznek megtalálni a kedvesüket. A külföldi szériákban nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők: voltak olyanok, akik megtalálták az igazit, és összeházasodtak, egy másik, szintén a show-ban egymásba szerető párnak pedig gyermeke is született.

A műsor készítői nemcsak esélyt akarnak adni a jelentkezőknek a boldogságra, a műsor szereplői frissen megtalált párjukkal 20 milliós főnyereményt vihetnek haza. 

Mi lett a Való Világ legnépszerűbb szereplőivel?

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Milo az elmúlt 14 évben, de nem csak róla, hanem más népszerű Való Világ-szereplőkről is láthatsz régi és mostani képeket.

Ezt is szeretjük