Emilio felesége levágatta a haját: Tinához nagyon illik a rövid haj a rajongói szerint
Emilio felesége vadonatúj külsővel hódít.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy jól megválasztott frizura nemcsak felfrissíti a megjelenést, és divatosabbá tesz, de jó pár évet le tud faragni viselője korából. Ez Emilio feleségével is így történt, miután levágatta a haját.

A mesterfodrászok szerint a 2021-es esztendő a rövid fazonok éve. Idén trendinek számítanak az egészen fiúsra vágott tincsek, valamint a Kleopátra-frizura is reneszánszát éli. Jellinek Tina ez utóbbira szavazott, amikor legutóbb meglátogatta kedvenc szépségszalonját.

Emilio felesége levágatta a haját

A sztárfeleséget évek óta hosszú, fekete hajzuhataggal szokták meg a rajongók, épp ezért sokakat meglepett ez az éles váltás, amelyről először szombaton posztolt.

Hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt hónapokban, de úgy döntött, még egy drasztikus lépés belefér: a pluszkilók után a derékig érő fürtöknek is búcsút mondott.

Mivel egy egész ország zárta a szívébe hosszú hajzuhataggal, így sokan elárulták, időbe fog telni, mire megszokják az új fizimiskát. Olyanok is akadtak, akik aggódva kérdezték meg tőle, nem fogja-e később megbánni, hogy jó pár centivel rövidítette meg a fodrászolló.

Olyan kommentelők is voltak, akik ódákat zengtek az új megjelenéséről. Véleményük szerint ez a fazon sokkal fiatalosabbá és menőbbé varázsolta a kedvencüket, és egyfajta vagánysággal is megfűszerezte a külsejét.

"Tina egy új kislány lettél. Jó, hogy ezt is kipróbáltad. Nagyon csini!"- áradozott az egyik hozzászóló.

Magyar sztárok látványos frizuraváltásai 2020-ban

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a hazai sztárhölgyeket, akik 2020-ban frizuraváltásukkal nagy sikert arattak.

Ezt is szeretjük