Emilio felesége 5 hónapja diétázik: Tina már több mint 20 kilót fogyott
Emilio és felesége számára is kihívás, hogy ne csábuljanak el a finom falatoknak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kétségkívül Emilo fogyása az egyik legnagyobb átalakulás napjaink hazai sztárjainak körében: az énekes az évek során 168 kilóról 80-ra fogyott.

Öt hónappal ezelőtt nemcsak a 44 éves sztár, de felesége, Jellinek Tina is életmódváltásba fogott. Bangó Margit unokájának sokszor nagyon nehezére esik, hogy ne engedjen a csábító falatoknak, de megálljt parancsol magának. A diétához az ünnepek közeledtével is tartják magukat. 

Emilio felesége, Tina is diétázik

Kemény próbatételnek éli meg az életmódváltást Emilio és családja: több mint öt hónapja számoltak le az egészségtelen ételekkel, de a mai napig érzik a bűnös falatok kísértését. 

emilio-felesege
Fotó: Sláger TV/Drága családom - Az Emilio Família

- A járvány miatt most senki sem járhat étterembe, de otthon, amennyire csak tudjuk, igyekszünk olyan fenséges ételeket készíteni - és persze mértékkel enni -, amelyek nemcsak beleillenek a diétába, de finomak is. Nem tudnék jó ételek nélkül létezni - vallotta be Emilio, akihez hasonlóan felesége, Tina is megküzd a csábító falatok iránti sóvárgással. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Úgy érzem - főleg esténként -, hogy egy kis ördög ül a vállamon, aki megpróbál rávenni, hogy menjek a hűtőhöz, és harapjak valamit. Egy kis kolbászt fehér kenyérrel. Aztán persze megszólal a másik vállamról a kis angyal, aki biztat, hogy ha már öt hónapja tartod a diétát, akkor ne most rontsd el. 

Tina 2020 áprilisában és a Drága családom egyik december eleji adásában.
Tina 2020 áprilisában és a Drága családom egyik december eleji adásában.
Fotó: Sláger TV/Drága családom - Az Emilio Família

- Ilyenkor inkább főzős műsorokat nézek, igaz, néha olyan éhes vagyok, hogy azt érzem, a tévét is meg tudnám enni, de eddig ezt mindig sikerült legyűrnöm. Reggel pedig büszkén kelek fel, hogy nem csábultam el! Számomra ez óriási dolog, és nagy önfegyelmet igényel, de megéri - mesélte Tina a Sláger TV-n látható Drága családomban.

Fásy Zsüliett látványos fogyása

Fásy Ádám lánya gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal. Tinikorában egyszer már sikerült lefogynia, de aztán visszatért a megszokott étrendjéhez, és visszaszedte a leadott felesleget. Az elmúlt két és fél évben viszont lépésenként, egy saját maga által, hosszú távra kialakított étrenddel több mint 40 kilót fogyott. 

Ezt is szeretjük