Fésűs Nelly kisebbik lánya is tiszta anyja: Elza első osztályos lett

Képeken azok a sztárgyerekek, akik idén szeptemberben kezdték az iskolát.

fésűs-nelly-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szeptember elseje nem csak azzal egyenlő, hogy elbúcsúzunk a nyártól, és ezzel elindul a sárguló levelek, a sütőtökök és a meghitt őszi esték időszaka, a nebulók számára megkezdődik az új tanév. A nyári szünet utáni első napok minden gyermek számára izgalmasak, de érthetően ilyenkor azok izgulnak a legjobban, akik életükben először ülnek az iskolapadba.

A 2021/22-es tanévben sok sztárcsemete kezdte meg a tanulmányait az általános iskolában. Fésűs Nelly kisebbik lánya is idén lett elsős, a büszke anyuka pedig meg is örökítette, ahogy Elza először sétált be a Szigetszentmiklósi Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola kapuján.

Első osztályos magyar sztárcsemeték

A színésznő 2014 októberében adott életet a tüneményes csemetének, akinek vonásai az évek múlásával egyre jobban emlékeztetnek az édesanyjáéra. Egyformán bájos a mosolyuk, és ugyanolyan makulátlan a bőrük. Ez a párhuzam a rajongóknak is feltűnt, ám abban nem tudnak megegyezni, hogy Elza kire hasonlít jobban. Akadnak olyan kommentelők, akik szerint kiköpött az anyja, mások látják benne édesapját, Vajtó Lajost is, a harmadik tábor pedig úgy véli, pont úgy néz ki, mint nővére, Csenge. Abban viszont Fésűs Nelly összes követője egyetért, hogy Elza igazán bájos kisiskolás.

A cikk az ajánló után folytatódik

A díva Csengével már végigélte, milyen az, ha az ember lánya először megy iskolába, ám Vajtó Lajos még kezdő e tekintetben. Így nem meglepő, hogy a készülődés során jó pár könnycseppet elmorzsolt.

- Zenei általánosba jár majd, ahova együtt mentünk hangszerválasztásra. Az egyetlen apuka voltam, akinek könnybe lábadt a szeme. Próbáltuk a feleségemmel ujjongva tálalni neki, hogy felvették az iskolába, amire a lányom hosszú, néma csendbe burkolózott, majd megkérdezte tőlem: "Ugye, te is ott maradsz velem?" Amikor rájött, hogy nem, akkor egyszerűen rávágta, hogy akkor ő se megy. Kitaláltam, hogy az első napon jó korán beviszem, mert egészen más úgy belecsöppeni egy ismeretlen társaságba, hogy Elza köré jönnek majd az újak - magyarázta a Hot! magazinnak 2021 szeptemberében. 

Nem Fésűs Nelly az egyetlen sztárszülő, aki idén először kísérte el csemetéjét az iskolába. Képeken mutatjuk hazánk hírességeinek gyerkőceit első napjukon az iskolában.

Cover-fotó: TV2/Doktor Balaton

Ezt is szeretjük