Exkluzív fotók! Edvin Marton megmutatta 9 hónapos kisfiát
Edvin Marton 2009 októberében lett apa, imádnivaló kisfiát pedig először mutatta meg élő adásban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. október 21-én született meg Edvin Marton kisfia, Maxim, akit a világhírű magyar hegedűművész először szerdán mutatott meg az országnak élő adásban, az RTL Klub Reggeli című műsorában.

A kilenc hónapos csöppség igazán imádnivaló, és egy olyan labdával játszhat, amit az egész magyar labdarúgó-válogatott aláírt. A kis Maxim már kapott is egy hegedűt büszke apukájától, akinek elmondása szerint fia nagyon muzikális.

Már a pocakban is zenét hallgatott

Ezen persze nincs is mit csodálkozni, hiszen Marton kedvese, Gombosi Adrienn elmondta Hujber Ferencnek és Erdélyi Mónikának, hogy a terhesség ideje alatt gyakran járt operába, illetve Edvin koncertjeire, és sok klasszikus zenét is hallgatott otthon.

A 34 éves hegedűvirtuóz odavan a kis picurért, és nagyon odafigyel arra, hogy legkésőbb a fürdetésre és a babamasszázsra hazaérjen, elalvás előtt pedig Stradivari hegedűjén játszik neki altatódalokat.

Különleges nevet akartak neki adni

A pár azt is elárulta, hogy mindenképpen különleges nevet szerettek volna adni első közös gyermeküknek.

Ezért esett végül választásuk a Maximra, amely latin eredetű keresztnév, és magas növésűt jelent.

Edvin Marton a kárpátaljai Tiszalökön látta meg a napvilágot, magyar és ukrán szülőktől, eredeti neve pedig Csűry Lajos - a Marton nagyapja neve, ezt vette fel aztán felnőttkorában.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük