Edvin Marton szépségkirálynő felesége szőke bombázó - Adrienn-nel 10 éve házasok
Edvin Marton felesége, Adrienn két gyermek után is bomba formában van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Edvin Marton 2009-ben vette el feleségül Marton Adriennt, lánykori nevén Gombosi Adriennt, akivel nagyon harmonikus házasságban élnek. A 2005-ös Miss Balaton szépségkirálynője nagyon fiatalon, mindössze 23 évesen mondta ki a boldogító igent a nála 12 évvel idősebb hegedűművésznek.

A sztárpár már az esküvőjük évében családot alapított, fiuk, Maxim idén ünnepli tizedik születésnapját, másik gyermekük, Noel nyolcéves. Fiai születése után Marton Adrienn hamar visszanyerte álomalakját, sokan nem is gondolnák róla, hogy kétgyermekes anyuka. A TV2-n és a FEM3 csatornán futó Konyhatündér műsorvezetője még januárban azt mondta a Blikknek, hogy szívesen belevágna újra a babaprojektbe.

- Vágyom egy újabb babára, Edvint kell meggyőznöm arról, hogy újra belevágjunk... Legbelül azt gondolom, most értem meg igazán a gyereknevelésre. Korábban komoly megfelelési kényszer volt bennem, minden jól akartam csinálni, meg akartam felelni a könyveknek, az internetnek, az orvosnak, az anyukámnak, a barátnőimnek. Nagyon rutintalan voltam, de ez nem is csoda, hiszen szinte gyermekként, 23 és 24 évesen szültem őket. Most minden más lenne - árulta el a lapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire gyönyörű Edvin Marton felesége, Adrienn.

Ezt is szeretjük