A Família Kft. csinos Hajnalkája volt - Dzsupin Ibolya 67 évesen is elbűvölően néz ki

Dzsupin Ibolya a rendszeres sportnak és az egészséges táplálkozásnak köszönheti fiatalos külsejét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dzsupin Ibolya nevét a ’90-es évek népszerű sorozatában, a Família Kft.-ben ismerte meg az ország:  Kövér Lajos feleségét, Hajnalkát alakította, aki remek fogásokat készített férjének és fiának, valamint a Szép család tagjainak is, ő maga mégis nádszálkarcsú maradt. A színésznő 2019. március 26-án ünnepelte a 67. születésnapját, de azt kevesen mondanák meg róla. Az utcán még mindig sokan Hajnalkaként azonosítják, mesélte a Mokkában, ahol fel is köszöntötték. A Família Kft. csinos Hajnalkája 67 évesen is kirobbanó formában van, bőven letagadhatna korából. 

A színésznő lenyűgöző formában van, ami sportos életmódjának és az egészséges táplálkozásnak, valamint a böjtölésnek is köszönhető. 

- Fiatalkoromban is sportoltam, aztán, ahogy ment az idő, egyre inkább éreztem, hogy mentem lefelé életérzésben, kedvben, erőben, ezért a testemet föl kell rázni. Nem mindig esik jól, de rákényszerítettem magam, hogy fölkelek, elmegyek, megcsinálom. Régebben, amíg nem a férjemmel együtt tornáztam, akkor mindennap mentem tornázni, még vasárnap is egy bő fél órát, izzadásig. Most már ő is jön velem, hetente kétszer személyi edzővel, nagyon keményen súlyzózunk, de ez nekem kevés. Úgy érzem, minimum négyszer kellene mennem - osztotta meg a nézőkkel. 

dzsupin-ibolya
Fotó: TV2/Mokka

- Az egészséges táplálkozás és a nem táplálkozás is lényeges, vagyis a böjt. Nem kell mindig enni, főleg akkor, amikor az ember már idősebb, nincs olyan sejtépítés, mint fiatalon. A testnek az emésztésben is meg kell adni a pihenést, böjtölni kell legalább hetente egy napon. Akkor csak folyadékot, vizet iszom, illetve évek óta van egy táplálékkiegészítőm, arra esküszöm, mert természetes - árulta el fiatalos külsejének titkát. 

Dzsupin Ibolya a műsorban arról is beszélt, hogy a Família Kft. több szereplőjével ma is tartja a kapcsolatot, például Csonka Andrással és a Spáh ikrekkel. Esztergályos Cecíliával különösen szoros a kapcsolatuk, a Kossuth-díjas színésznő mindig már kora reggel fel szokta köszönteni, ő volt az egyik esküvői tanú, amikor párjával húsz év együttélés után, 2014-ben összeházasodtak. 

- Óvatos az én férjem, én vagyok a harmadik felesége, és azt mondta, meggondolja a dolgot - mondta arról, miért vártak napra pontosan a megismerkedésük huszadik évfordulójáig az esküvővel. 

63 éves Frajt Edit - Most így néz ki a Szomszédok Mágenheim Julija és a többi női szereplő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük