A Família Kft. csinos Hajnalkája volt - Dzsupin Ibolya 67 évesen is elbűvölően néz ki
Dzsupin Ibolya a rendszeres sportnak és az egészséges táplálkozásnak köszönheti fiatalos külsejét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dzsupin Ibolya nevét a ’90-es évek népszerű sorozatában, a Família Kft.-ben ismerte meg az ország:  Kövér Lajos feleségét, Hajnalkát alakította, aki remek fogásokat készített férjének és fiának, valamint a Szép család tagjainak is, ő maga mégis nádszálkarcsú maradt. A színésznő 2019. március 26-án ünnepelte a 67. születésnapját, de azt kevesen mondanák meg róla. Az utcán még mindig sokan Hajnalkaként azonosítják, mesélte a Mokkában, ahol fel is köszöntötték. A Família Kft. csinos Hajnalkája 67 évesen is kirobbanó formában van, bőven letagadhatna korából. 

A színésznő lenyűgöző formában van, ami sportos életmódjának és az egészséges táplálkozásnak, valamint a böjtölésnek is köszönhető. 

- Fiatalkoromban is sportoltam, aztán, ahogy ment az idő, egyre inkább éreztem, hogy mentem lefelé életérzésben, kedvben, erőben, ezért a testemet föl kell rázni. Nem mindig esik jól, de rákényszerítettem magam, hogy fölkelek, elmegyek, megcsinálom. Régebben, amíg nem a férjemmel együtt tornáztam, akkor mindennap mentem tornázni, még vasárnap is egy bő fél órát, izzadásig. Most már ő is jön velem, hetente kétszer személyi edzővel, nagyon keményen súlyzózunk, de ez nekem kevés. Úgy érzem, minimum négyszer kellene mennem - osztotta meg a nézőkkel. 

dzsupin-ibolya
Fotó: TV2/Mokka

- Az egészséges táplálkozás és a nem táplálkozás is lényeges, vagyis a böjt. Nem kell mindig enni, főleg akkor, amikor az ember már idősebb, nincs olyan sejtépítés, mint fiatalon. A testnek az emésztésben is meg kell adni a pihenést, böjtölni kell legalább hetente egy napon. Akkor csak folyadékot, vizet iszom, illetve évek óta van egy táplálékkiegészítőm, arra esküszöm, mert természetes - árulta el fiatalos külsejének titkát. 

Dzsupin Ibolya a műsorban arról is beszélt, hogy a Família Kft. több szereplőjével ma is tartja a kapcsolatot, például Csonka Andrással és a Spáh ikrekkel. Esztergályos Cecíliával különösen szoros a kapcsolatuk, a Kossuth-díjas színésznő mindig már kora reggel fel szokta köszönteni, ő volt az egyik esküvői tanú, amikor párjával húsz év együttélés után, 2014-ben összeházasodtak. 

- Óvatos az én férjem, én vagyok a harmadik felesége, és azt mondta, meggondolja a dolgot - mondta arról, miért vártak napra pontosan a megismerkedésük huszadik évfordulójáig az esküvővel. 

Ezt is szeretjük