Ő volt a Família Kft. gyönyörű Hajnalkája - A 67 éves Dzsupin Ibolya ma is elbűvölően néz ki
Dzsupin Ibolya játszotta a sorozatban Kövér Hajnalkát.

dzsupin-ibolya-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Família Kft. a ’90-es évek egyik legnépszerűbb magyar televíziós sorozata volt, Magyarországon ez volt az első szituációs komédia. A pilotepizódokat 1991 októberében sugározta a Magyar Televízió. Nyolc évig futott, az utolsó részt 1999 augusztusában adták.

Bár a sorozat már húsz éve véget ért, a szereplők és a stáb tagjai a mai napig tartják a kapcsolatot egymással, évente négyszer össze szoktak jönni - mesélték a TV2 reggeli műsorában. 

A Família Kft. Hajnalkája

A Família Kft. egykori szereplői legutóbb Csonka András 2020. január 16-án ünnepelt 55. születésnapja kapcsán gyűltek össze, amin megünnepelték az 1943. január 26-án világra jött Esztergályos Cecília 77. születésnapját is. 

dzsupin-ibolya-csonka-andras
Fotó: TV2/Mokka

Csonka András és Esztergályos Cecília  Dzsupin Ibolyával  érkezett a  Mokkába , ahol a nézők megállapíthatták: a sorozat sztárjain, Pici, Ágica és Hajnalka megformálóin nem fog az idő.  

Dzsupin Ibolya a Família Kft. című sorozatban Kövér Lajos feleségét, Hajnalkát alakította, aki vezetéknevével ellentétben egyáltalán nem volt kövér, sőt, az isteni ételeket főző családanya karcsú volt, mint a nádszál.

A színésznő közel a hetvenhez is irigylésre méltóan néz ki, amit szerinte a heti két edzésnek, az egészséges táplálkozásnak, valamint a böjtölésnek is köszönhet. Utóbbiról azt mesélte, az ő korában az emésztésben is meg kell adni a pihenést, legalább hetente egy napon böjtölni kell. Ilyenkor csak folyadékot, vizet iszik, illetve évek óta fogyaszt egy természetes táplálékkiegészítőt.

A cikk az ajánló után folytatódik

A Família Kft. szereplői elárulták, hogy a sorozat befejezése óta hol egy étteremben, hol kerti partin gyűlnek össze. 

- Ahogy kijön a jó idő, az egész família nálam fog kerti partizni az összes gyerekkel, mert már az ikreknek is gyerekeik vannak, Dávidnak három, Karesznek egy - mesélte a műsorban a 67 éves színésznő. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Together forever❤️❤️❤️ @ceciliaesztergalyos #dzsupinibolya

Csonka András (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés,

- A találkozókon kívül is hívjuk egymást: "Hogy vagy? Miért nem hívtál, anyukám?" Nagyon családias a hangulat közöttünk. Ha találkozunk, most is mindent ugyanúgy megbeszélünk, mint annak idején, amikor a forgatás miatt sokkal több időt töltöttünk együtt - osztotta meg a nézőkkel. 

Coverfotó: MTI/Földi Imre

Spáh Dávid, A Família Kft. gyerekszereplője

A Família Kft.-ben szerepelt hazánk egyik legismertebb ikerpárja, Spáh Dávid és Károly: ők alakították Szép Misit, illetve Ricsit. Spáh Dávid úgy érzi, sokat köszönhet a szituációs komédiának, nem tartana ott, ahol most, ha nem szerepel évekig a sorozatban. Kíváncsi vagy, mit csinál ma?

Ezt is szeretjük