Ma 52 éves Xantus Barbara – Fel se ismerni a Família Kft. Krisztáját
Xantus Barbara a Família Kft. sorozattal futott be a '90-es években.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli 52. születésnapját Xantus Barbara. Amikor 1991 októberében elindult a Família Kft., sokan pillanatok alatt a szívükbe zárták a Szép Krisztát alakító fiatal színésznőt, aki csupán 24 esztendős volt akkor. A sorozat 1999-ig ment az M1 csatornán, de számos más adó is ismételte a részeket, például a TV2, a VIASAT3, az M3 vagy éppen a Duna World. A '90-es években több produkcióban is szerepelt, ilyen volt a Csalás gyönyöre, a Privát kopó vagy éppen a Kapj el!, de a legtöbben a Família Kft.-hez kötik.

Szurdi Miklóssal alapított családot, lányuk, Panna 1997-ben, fiuk, Balázs Benjámin 2004-ben született meg. A pár útjai különváltak, 2013-ban mondták ki a válást. A színészet mellett a zene is közel áll a szívéhez, két lemezt is kiadott, a Barbara 1995-ben, az Idegen csók című albuma 2001-ben jelent meg. 2015 óta a Turay Ida Színház társulatának tagja, előtte sokáig a székesfehérvári Vörösmarty Színház csapatát erősítette.

Az 52 éves sztár rengeteget változott az elmúlt években, míg a Família Kft.-ben vörös tincsekkel hódított, napjainkban már sötétbarnára festeti a haját. Teljesen más karaktert kölcsönöz ez a szín az arcának, de ez is remekül áll neki. Ráadásul remek formában van, éveket letagadhatna a korából.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Xantus Barbara.

Ezt is szeretjük