Dundika ilyen szexi fesztiválkirálynő volt: Majka büszkén osztotta meg a felvételt
Majka a TikTok-oldalán és Instagramon is megmutatta, hogy felesége micsoda táncot lejtett a VOLT Fesztiválon.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Dundika is elment az idei VOLT fesztiválra, amelyet 2022. június 21-től 25-ig tartottak Sopronban. A férje, Majka is a fellépők közt volt, a zárónapon, szombaton léptek fel Curtisszel. Mint ahogy sok más koncertjére, felesége ide is elkísérte, a show után maradtak az afterpartin is.

Utóbbiról a rapper a TikTok-oldalára és az Instagramjára is posztolt egy videót, amelyen kedvese látható. Dundika szexi fesztiválkirálynő módjára ropja a táncparketten. Olyan mozdulatsort mutatott be, aminek láttán a kommentelők is csak a fejüket kapkodták.

Dundika a VOLT Fesztiválon

Volt, aki Jennifer Lopeznek nézte a dögös megjelenése és táncmozdulatai alapján, mások imádták, hogy kétgyermekes anyukaként ilyen felszabadultan mulatott. Valaki pedig azt írta, egy cseppet sem csodálkozik, hogy Majkával egymásra találtak, ez a felvétel is bizonyítja, mennyire összeillenek: mindketten lazák és jó fejek.

Dundika öltözéke tökéletes fesztiválszettnek bizonyult. A nadrág-blézer kombinációra szavazott, de megbolondította egy kicsit. Haspólót vett alá, ami vagánnyá, nőiessé és irtó vonzóvá varázsolta az összhatást.

Dundika smink nélkül

Majka és Dundika februárban a Maldív-szigeteken nyaral fiaikkal. Az utóbbi innen posztolt, szűrők nélküli fotója nem nyerte el mindenkinek a tetszését, de a rapper védelmébe vette feleségét. Szerinte élete párja Photoshop és effektek nélkül is gyönyörű. 

Ezt is szeretjük