Dukai Regina kislánya 6 hónapos lett: Oliviáról cuki, rugdalózós fotót posztolt

Dukai Regina hat hónapos kislánya, Olivia nagyon jó természetű baba, megkönnyíti édesanyja dolgát.

dukai-regina-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dukai Regina 2022. december 2-án egy Insta-képpel tudatta követőivel, hogy megszületett a kislánya. A fotón csak Olivia lábacskáit és az egyik kezét láthattuk. 

A modell óvja magánéletét, várandósságát is tavaly augusztusban mindössze egy babapocakos fotóval tudatta. 

Dukai Regina kislánya

A 39 éves sztár tavaly novemberben feleségül is ment gyermeke apjához, ám sem a férfi, sem a baba arcát nem mutatta meg azóta sem. Arról azért posztolt egy képet az Instagramon, hogy Olivia féléves lett. Ide kattintva nézheted meg. Bár a kislány arcát ezúttal sem mutatta meg, minden eddiginél többet láthatunk belőle, ahogy cuki, virágos rugdalózóban a „6 hónapos lettem” kártyát rágcsálja. 

Dukai Regina a posztjában bevallotta, hogy rettegett a terhességtől és az anyaságtól, de a kislánya megkönnyíti az életét, nagyon jó természete van.  

„Elillant 6 hónap. Fogalmam sincs mivel érdemeltem ki őt és az ő zseniális természetét. Nem rám ütött! Szerintem odafent, odaát vagy bárhonnan is érkezett hozzánk, szóltak neki, hogy leendő jóanyád kicsit zizi és a saját érdekedben próbálj meg vele jófej és elnéző lenni. Rettegetem a terhességtől, az anyaságtól, de ő mindent megtett és megtesz azért, hogy megkönnyítse nekem. Tanulok tőle minden nap! A türelmét, az elszántságát, a kitartását, a kedvességét, a jókedvét! VigyorBugyor…így (is) hívja Anyu és tényleg! Mosolyog, amikor csak teheti. Még reggel ébredésnél is! Na ezt viszont még tanulnom kell!”

Nézd meg, Tomán Szabina milyen szép menyasszony volt!

A modellből lett üzletasszony egy mesés Daalarna menyasszonyi ruhában mondta ki az igent kisebbik lánya édesapjának. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük