Farkasházi Réka és 5 éves lánya ritka címlapon: Tamara így hasonlít rá

Farkasházi Rékát legkisebb gyermekével fotózták a magazinborítóra. Irtó édes anya-lánya fotó készült róluk.

farkasházi-réka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Amikor a kislányom elmosolyodik, kisüt a nap” - ezt szokta mondani Farkasházi Réka legkisebb gyermekéről. A ritka anya-lánya címlap a bizonyíték, Tamara mosolyától tényleg el kell olvadni.

A Meglepetés magazin borítóján nem csak az látszik, hogy az ötéves Tamara tündéri gyerkőc, akit imád a kamera, az is egyértelmű, az anyukájára ütött külsőre. Épp olyan bájos vonásai vannak, mint a színésznőnek.

Farkasházi Réka kislányával a címlapon 

A köztük lévő hasonlóság a személyiségükre is igaz. Tamara nyitott, közvetlen, nem szégyenlős gyermek, aki nagy szeretettel fordul az emberek felé.

Az ő kis lénye óriási ajándék a családunknak. Egy igazi kis szeretetbomba.

Még a színpadra is felmenne édesanyja mellé: a színházi darabokon és tévészerepléseken túl Farkasházi Réka évek óta koncertezik Tintanyúl nevű zenekarával. Lánya viszont csak ritkán kíséri el a fellépésekre.

Farkasházi Réka három gyermekével 2021-ben a Családvarázs című műsorban.
Farkasházi Réka három gyermekével 2021-ben a Családvarázs című műsorban.
Fotó: YouTube/Családvarázs

- Nagyon szeretne velem jönni és színpadon énekelni, de nekem a közönségre kell figyelnem, az ő szórakoztatásukat tartom szem előtt.

A 45 éves sztár hosszú évek óta megtalálható anyuka a játszótéren. Férjével, Sárközy Bencével három gyermekük született: nagyfiuk már egyetemista, idősebbik lányuk pedig tinédzser.

- A 19 éves nagyfiunk, Benjamin egyetemista. Az ELTE-n tanul, de közben versenyszerűen vízilabdázik. A középső gyerekünk, a 14 éves Rebeka szeptembertől gimnazista lesz, és röplabdázik. A kicsi pedig még ovis. Minden reggel én indítom őket óvodába, iskolába.

Nézd meg Feke Pál és Gyenesei Leila kislányát is!

Feke Pál és Gyenesei Leila 2019-ig tartó házasságából egy gyermek született. Az immár öt és fél éves Mimit a lehető legjobban óvják a nyilvánosságtól, édesanyja tett kivételt, cuki közös fotón mosolygott vele.

Cover-fotó: RTLII/NőComment!

Ezt is szeretjük