Dudás Miki és az otthonról elköltözés pletykája: Szigligeti Ivett elárulta, mi az igazság
Szigligeti Ivett tiszta vizet öntött a pohárba, elárulta, igaz-e a pletyka Dudás Miki elköltözéséről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

November elején keltek szárnyra a pletykák arról, hogy Dudás Miki második gyermekük születése után elköltözött a családjától. Egy meg nem nevezett ismerős azt állította az egyik napilapnak, hogy a sportoló nem lakik otthon. 

Szigligeti Ivettel két gyermeket nevelnek, Nara lányuk 2019 márciusában született, kisfiuk, Miló 2022. október 20-án jött a világra.

A pletyka Dudás Miki elköltözéséről

Szigligeti Ivett november 23-án szűkszavúan reagált a pletykákra a Reggeliben, ahol főként arról beszélt, a szülei milyen sokat segítenek neki a két gyerek körüli mindennapokban. 

szigligeti-ivett-dudas-miki
Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

- Mindenhol vannak hullámvölgyek, Miki is részt vesz a kicsikkel való foglalkozásban, de ha azt kérdezik tőlem, hogy kinek köszönhetem a legtöbbet, akkor egyértelműen anyáéknak. Azért emelem ki a szüleimet, mert úgy érzem, hogy szerencsés vagyok - mondta az RTL műsorában. 

A kétgyerekes édesanya mostanra elégelte meg, miket olvas Dudás Mikiről és a kapcsolatuk válságáról. Az Instagram-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba, ahol kijelentette, a pletykák nem igazak, Dudás Miki otthon lakik. Tegnap egy összebújós fotót is kitett kettejükről a közösségi oldalára. 

"Csak, hogy eloszlassam a kételyeket és megnyugtassak mindenkit, semmilyen pletyka nem igaz. Miki itthon van, velünk él, a ruhái is itt vannak, sőt a paplanból sem véletlen van kettő a hálóban. Úgy tűnik, az informátor nem volt most toppon" - írta. 

Ezt is szeretjük