Ábel Anitát három évad után új műsorvezető váltja: ő a TV2 sztáros vetélkedőjének háziasszonya

Ábel Anita 2016-tól három szezonon át vezette a Drágám, add az életed! című produkciót, ám az új évadba már nem tér vissza.

ábel-anita-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 2016. május 2-án tűzte először műsorára a német Sat.1 csatorna Mein Mann kann elnevezésű produkció magyarosított változatát, a Drágám, add az életed! című vetélkedőt. 

A show-ban minden héten négy különböző sztárpár küzdött meg egymással. Többek között olyan hírességek szálltak ringbe kedvesükkel az oldalukon, mint Zoltán Erika, Kökény Attila, Pindroch Csaba vagy Polyák Lilla.

A Drágám, add az életed! új női műsorvezetője

A tavaszi, első évad sikere után ősszel jött is a folytatás, a harmadik szezon pedig 2017 szeptemberétől volt látható a csatornán. Míg a férfi műsorvezető személye minden évadban változott: először Majkát, majd Till Attilát, végül Csonka Andrást láthattuk az adásokban, addig a háziasszony mindvégig Ábel Anita maradt.

Ábel Anita a Drágám, add az életed! 3. évadában 2017 őszén.
Ábel Anita a Drágám, add az életed! 3. évadában 2017 őszén.
Fotó: TV2/Drágám, add az életed!

A formátum öt év kihagyás után 2022 tavaszán tér vissza. A TV2 Csoport programigazgatója, Fischer Gábor a SorozatWiki évértékelő interjújában rántotta le a leplet arról, mennyi változásra számíthatnak a nézők a műsorban. 

- Tavasszal visszatér a Drágám, add az életed megújult műsorvezető-párossal. Az új házigazdák Till Attila és Köllő Babett lesznek - árulta el.

köllő
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Köllő Babettet az elmúlt esztendőkben a csatorna több más műsorában is láthatták a tévénézők. 2020-ban Liptai Claudiát váltotta a Sztárban Sztár hetedik szezonjában, 2021 őszén pedig a Sztárban Sztár leszek! mestereként segítette a csapatába került fiatal tehetségeket a színpadon.

Nem ez lesz az egyetlen régi kedvenc műsor, ami visszatér a TV2 képernyőjére. Fischer Gábor azt is elmondta, hogy a jelen állás szerint az Ázsia Expressz harmadik évadának részei ősszel kerülhetnek adásba. 

Ábel Anita és Kulka János kapcsolata

A Szomszédokban Kulka János Mágenheim Ádám mentőorvost, Ábel Anita pedig az idősebbik lányát, Julcsit alakította, aki kamaszból tinédzser, majd fiatal nő lett a tévénézők szeme láttára. 

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ezt is szeretjük