Doszpot Evelin majdnem belehalt a második terhességébe - Szívszorító vallomást tett
Doszpot Evelin számos egészségügyi problémával küzdött meg második terhessége alatt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Doszpot Péter, az ország sztárnyomozója és felesége, Doszpot Evelin három gyereket nevelnek, a 16 éves Hannát, aki a sztáranyuka előző kapcsolatából született, illetve közös ikerlányaikat, Anna Zoét és Zia Szofit. Az ikrek 2010 februárjában jöttek a világra, azonban a velük való várandósság nem volt zökkenőmentes, majdnem tragédia történt. Erről Doszpot Evelin vallott a FEM3 Caféban.

Már az első terhességénél is akadtak problémák, egy hónapig kórházban kellett feküdnie, mivel Hanna lányának leállt a súlyfejlődése, emiatt infúziós kezelést kapott. Amikor az ikreket várta, szinte az összes várandóssá alatt előforduló probléma előjött.

- Levált a méhlepényem, bevéreztem, a méhem nem tágult a babák növekedésével, hanem vékonyodott. Volt vesekövem és vesegörcsöm is - sorolta.

doszpot-evelin-fb
Fotó: FEM3 Café

Ahogy gyűltek a gondok, Doszpot Evelin rettenetesen kétségbeesett, úgy érezte, nem képes végigcsinálni ezt a terhességet, azonban valami megváltozott benne.

- Azért csoda az emberi természet, mert egy idő után az önsajnálat vagy az önös érdeken felül bekapcsol a robotagy, és nincs olyan opció, hogy nem csinálod végig. Ebben a sztoriban nem én voltam a főszereplő egyáltalán - emlékezett vissza.

Mondták a fülembe, hogy Lehet választani, meg is halhatunk, én is meg a babák is, vagy ezt mindenféle emóció kizárásával végigcsinálom.

Az ikerterhessége alatt három hónapig tartották benn a kórházban, ahol az első hónapban vírusjárvány miatt nem látogathatták meg személyesen a szerettei, így csak az ablakon keresztül integettek egymásnak minden nap. Szerencsére végül nem történt semmilyen tragédia, a lányok pedig már 2019 februárjában ünneplik kilencedik születésnapjukat.

Ezt is szeretjük