Lejáratta kollégáját? A magyar műsorvezető ezért olvasott be neki

Részletek!

Dömsödi Gábor kemény vádakkal illette Hajdú Pétert új könyvében.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter megtörte a csendet, nem bírta tovább idegekkel és nyílt levélben válaszolt egykori jó barátja, kollégája, Dömsödi Gábor vádjaira.

Hajdú Péter
Dömsödi Gábor

A közszolgálati televízió egykori műsorvezetője kemény kritikával illeti hamarosan megjelenő, Friderikusz és Hajdú serpája voltam című könyvében Hajdú Pétert, aki hazugságnak tartja a leírtakat.

Lejáratta kollégáját?

Hajdú Péter Facebook-oldalán tette közzé, hogy mi a véleménye Dömsödi Gáborról. A Frizbi műsorvezetője elárulja, hogy kollégájával egykor nagyon jó barátok voltak, hiszen 2001-től tíz éven keresztül egymás partnereiként dolgoztak a közszolgálati csatorna Névshowr című műsorában.

Szerinte amióta a produkció véget ért, kollégája karrierje is akadozik, mely lelkiekben is hatást gyakorol rá, egyre mélyebb gödörbe kerül, melyet nem tud kezelni. Helyzetéből fakad, hogy egyre féltékenyebb, ez sarkalja őt a vádaskodásra.

- Azt hazudja, hogy a közszolgálati tv-t gyakorlatilag én irányítottam! Azt hazudja, hogy a miniszterelnök közvetetten beleszólt a közszolgálati televízió műsorstruktúrájába – foglalja össze Hajdú Péter Dömsödi Gábor könyvében leírt vádjait.

Ezt üzeni Hajdú

A tévés a kemény kritikára erősen és határozottan reagált, a közösségi oldalon nem csak elmondta a amaga verzióját, de üzent is Dömsödinek.

- Amit elértem, csak magamnak köszönhetem, azt pedig, hogy te - a nagyágyú - mellőzött vagy, azt pedig csak magadnak köszönheted – írja.

Úgy tűnik, az évtizedes barátság ezzel a vitával egy életre véget ért. Mindkét félből komoly indulatokat váltott ki a másik véleménye, amely könnyedén vezethet egy kibékíthetetlen ellentéthez. Hajdú Péter vétlennek érzi magát és nem érti Dömsödi viselkedését.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Ő most odapiszkít, ahonnan evett, gátlástalan hazugságokat ír le rólam, hogy fogyjon a nyomorult könyve. Elárul, hazudozik, vádaskodik – vonja le a konklúziót a tévés.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük