24 kiló mínusz 3 hónap alatt! Az RTL Klub műsorvezetője túl soványra fogy?
Aggódnak a rajongók
Dombóvári István sokat fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Látványos fogyókúrába fogott Dombóvári István, a Showder Klub humorbomba Dombija.

Dombóvári István a fogyókúra előtt
Augusztus 10-én Schobert Norbival
Dombi ma posztolt fotója

A 37 éves humorista Schobert Norbi segítségével adja le a súlyfelesleget.

24 kilót fogyott 3 hónap alatt

Dombóvári István, akit hamarosan Sebestyén Balázs oldalán az RTL Klub új tehetségkutató műsorának, a Hungary's Got Talentnek a műsorvezetőjeként láthatnak a nézők  nagyon sokat fogyott.

Tíz hét alatt 20 kilótól szabadult meg, ma közzétett fotója alapján pedig picit több mint három hónap alatt már 24 kiló ment le róla, de még nem elégedett az eredménnyel.

"24 kiló mínusznál tartok... hátravan még 16. Remélem, összejön és igyekszem meg is tartani" - írta a képhez, ami láttán a rajongók elkezdtek aggódni.

"Ez így elég, 16-, nem jó, el fogod veszíteni a humorod, a szenvedő embernek nincs humora, az aszott ember meg logó bőrrel nem szép látvány! Lásd Galambos Lajcsi, Kovi...stb. " - írta egyikük.

"Nem sok az a -16? Úgy fogsz kinézni, hogy nem dicsérni, hanem sajnálni fognak. Átesel a ló másik oldalára" - így egy másik.

Nem mindenki akar fogyni, van aki hízni szeretne, de nem megy neki. Egy fiatal magyar színésznő túl soványra fogyott alig több mint 40 kiló! Nézd meg azokat a sztárokat, akik olyan vékonyak, hogy a rajongóik is aggódnak értük!

Fotó: Facebook/Dombóvári István

Facebook-kép: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük