Visszatér a képernyőre az RTL Klub rég látott műsorvezetőnője
Dombóvári Vanda újra műsort vezet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dombóvári Vanda 16 év után döntött úgy, hogy felhagy a tévézéssel. Az RTL Klubnál Reggeli, a MeneTrend, a TrendMánia és az Egészségkalauz című műsorokat is vezette, amikor 2017 januárjában úgy döntött, hogy csendes, vidéki életre vágyik, nemcsak a tévés karrierjének int búcsút, de a nyüzsgő fővárosnak is.

- Huszonöt év után visszaköltöztem a szülővárosomba, Gyulára, miután megtisztelő felkérést kaptam a Gyulai Várfürdőtől. Kommunikációs igazgatónak kértek fel, én pedig boldogan mondtam igent. Egyszerűen hazahúzott a szíven. Az RTL Klub továbbra is a szívem csücske marad, ez volt életem első munkahelye. Szerencsére Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója elfogadta a döntésemet, és támogatott - nyilatkozta akkor a Borsnak.

dombovari-vanda
Fotó: RTL Klub

Most szintén a napilapnak árulta el, az RTL Klub két műsorába jókor hívták, mert másfél év alatt rájött, nem tud tévézés nélkül élni. Szeptemberben az RTL Klubon két műsorral tér vissza egyszerre: Molnár-Schweizer Ágnes mellett a Kölyökkalauz, Somogyi Zoltán oldalán pedig a Lifestyle magazinban lesz látható. Budapestre ugyanakkor nem költözik vissza, ingázni fog Gyuláról.

- Szentül hittem, hogy a kisvárosi élet lesz a jövőm, hogy több időt tölthetek a kisfiammal. De végül annyit dolgoztam, hogy nem így lett. Jókor csörrent meg a telefonom, nem tudtam ellenállni, Gergővel is többet lehetek így – mondta a Borsnak a 44 éves műsorvezető.

Ezt is szeretjük