Dolhai Attila három lánya szép tinédzser lett: Luca 19, Emma 18, Anna 14 éves

Dolhai Attila igazi lányos apukaként éli a mindennapjait, három lánya már kész nővé cseperedett.

dolhai-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dolhai Attila 27 évvel ezelőtt a gólyatáborban szeretett bele feleségébe, Kecskés Viktóriába. 2000-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent.

A színészt három gyermekkel ajándékozta meg felesége: Luca 2003-ban, Emma 2005-ben, Anna 2009-ben jött világra. 

Dolhai Attila lányaival

Lányos apukaként sokszor szembesül azzal, hogy a büszkeségei már nővé értek, és megkörnyékezik őket az udvarlók - mesélte a Mokkában.

dolhai-attila-lanyaival
Fotó: TV2/Mokka

- Van, amikor az ember azért szurkol, hogy minél később jöjjön el az udvarlók ideje. Van, amikor pedig már lehet látni, hogy nem az apa ölelésére vágyik, hanem arra, hogy társat találjon magának, és vágyik a szerelemre. Ez az egész egy nagyon vegyes érzés, van, mikor hol itt tartunk, hol ott. Akadnak azért pillanatok, amiket azért nem szívesen nézel apukaként, például ilyen az is, hogy nővé cseperednek. Természetesen az ő örömük az enyém is.

Lányaira mindig számíthat, ha véleményalkotásról van szó. Nem félnek megmondani édesapjuknak, ha valami nem tetszik nekik, vagy éppen máshogyan csinálnák.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A gyermekeim folyamatosan mellettem vannak, és reagálnak arra, amit csinálok. Ha valamilyen zenei megoldáson gondolkodom, és születik egy új dal, akkor nyilván ők hallják először. Olyankor megkérdezik, hogy „apa, mi ez?”, és mindig véleményezik is. Van, hogy azt mondják, „apa, ezt most hagyd abba!”

Emma, Luca és Anna teljesen más zenei világot képviselnek, mint édesapjuk, így sokszor a vélemények is ütköznek egymással.

- Ők mindig megmondják, ha valami gáz, vagy cikinek érzik. Az ő zenei világuk most egy teljesen más és új világ. Mindent hallanak és beszippantanak. Amikor előkerül a gitárom, sokszor mondják, hogy valamit ne így vagy úgy csináljak, mert már nem trendi manapság. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 2022 júniusában ünnepelték a 18. házassági évfordulójukat, január 20-án pedig azt, hogy idősebbik lányuk lett 18 éves. Az immár nagykorú Emmáról édesanyja egy friss anya-lánya felvételt posztolt, az édesapja pedig egy olyat, amin a születése után tartja a karjában kislányát. 

Cover-kép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Ezt is szeretjük