Fotó! Ez a pasi hódította meg Magyarország legszebb nőjét
Dobó Ági, a Miss World Hungary győztese már nem szabad: néhány hónapja megtalálta a hozzá illő férfit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szépségkirálynő-választások mindig is sok embert vonzottak, hiszen rengetegen kíváncsiak arra, hogy az országban kik azok a hölgyek, akik vállalják a megmérettetést.

Nos, akik figyelemmel követték a 2010-es év Miss World Hungary versenyét, azok bizonyára jól tudják, idén a bájos joghallgató, Dobó Ági fejére került a korona. Bár azóta már eltelt egy hét, a gyönyörű 22 éves diáklány bevallása szerint még mindig nem igazán fogta fel, hogy hivatalosan őt választották Magyarország legszebb nőjének.

Még mindig úgy érzi, álmodik

Ahogy Ági az RTL Klub Reggeli című műsorában Hujber Ferinek és Ördög Nórának elmondta, olyan gyorsan történtek a dolgok, hogy időbe telik, amíg a rengeteg élményt feldolgozza. Szerencséjére azért már volt valami sejtése a koronázást követő pörgésről, a tavalyi királynő, Serdült Orsolya ugyanis történetesen az egyik legjobb barátnője, így testközelből tapasztalta meg a hirtelen jött érdeklődést.

Ám míg az újságíróknak szívesen mesél magáról és a terveiről, addig az érdeklődő pasikat rövid úton kikosarazza, hiszen úgy érzi, megtalálta a neki való férfit, mégpedig Kis Csaba ingatlanfejlesztő személyében, akivel egyébként a Reggelibe is együtt érkezett.

Megtalálta az igazit

Mint bevallották, szerelmük még csak néhány hónapja tart, de igazából már régebb óta ismerték egymást - aztán amikor Ági egy snowboardozás közben eltörte a csuklóját, az ápolgatás közben egymásba gabalyodtak, azóta pedig elválaszthatatlanok.

Kapcsolatuk komolyságát mi sem mutatja jobban, mint hogy máris összebútoroztak - sőt, már közösen kiválasztott kutyusukat, Mézit is magukhoz költöztették.

És hogy párja féltékeny-e a királynőre? Csaba elárulta, bízik szerelmük erejében, és csak remélni tudja, hogy kapcsolatuk kiállja majd az idő próbáját.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük