Dobó Kata bikiniben, Rost Andrea fürdőruhában: 49 és 61 évesen bomba közös képet lőttek a nyaraláson

Dobó Kata és Rost Andrea szoros barátságáról kevesen tudnak. Idén a régóta tervezett közös nyaralást is megejtették.

dobó-rost-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kevesen tudják, hogy Dobó Kata és Rost Andrea közeli barátnők. Rengeteg közös emlék köti össze őket, egy dolog azonban ez idáig kimaradt az életükből: sosem voltak együtt nyaralni. Idén viszont bepótolták, Szardíniára utaztak.

A csajos kiránduláson fantasztikus fotót lőttek: a 49 éves színésznő bikiniben, a 61 éves opera-énekesnő kivágott fürdőruhában mosolygott rajta.

Dobó Kata és Rost Andrea

Mivel Dobó Kata készítette a képet, Rost Andrea alakja látszik jobban. Látva, milyen kirobbanó formában van, szinte képtelenség elhinni, hogy elmúlt már hatvan.

A Best magazinnak elárulta, ha külföldön jár, szeret hódolni a kulináris élvezeteknek. A mostani vakáción is mindennap alig várta, hogy vacsoraidő legyen: mindent megkóstolt a pizzától a homárig.

- Itt meg kell jegyeznem, hogy bár rengeteg szénhidrátot ettem, mégsem híztam egy grammot se. Sőt! Fogytam! Biztos azért, mert sokat kirándultam, úsztam. Imádtam a tengert.

Köllő Babett piros bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted Köllő Babett legdögösebb bikinis fotóit.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük