Dobó Kata új filmjében 8 éves lánya, Szofi is szerepel
Dobó Kata lánya is feltűnik az El a kezekkel a papámtól! című zenés családi filmjében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Kata 2012 februárjában vált édesanyává, ekkor hozta világra kislányát. Szofit a 46 éves sztár nem mutogatja, a nyolc és fél éves gyerekről a közösségi oldalán csak ritkán posztol, akkor is csak hátulról. 

A sztárcsemete arcát a nagyközönség utoljára 2014 decemberében láthatta, amikor édesanyjával az Éva magazin ünnepi számában a címlapon szerepelt

Dobó Kata filmjében lánya is szerepel 

Dobó Kata augusztus elején kezdte el forgatni második filmjét: az El a kezekkel a papámtól! egy zenés családi mozi, amelyben egy jelenet erejéig a kislánya is szerepet kapott. 

dobo-kata
Fotó: Megafilm/Bara Szilvia

- Igazából szerintem csak azt élvezte, hogy gyerekek között van, szeretett velük játszani. A forgatáson neki csak annyi feladata volt, hogy amikor mondták neki, balról jobbra kellett rohannia - mesélte Dobó Kata a Mokka riporterének. 

Szofit, akinek az édesapja színházi rendező, az édesanyja színésznő és a Kölcsönlakás óta rendező is, egyelőre nem vonzza a színészet. 

Még nem tudjuk, hogy mivel kacérkodik. Nagyon jól énekel, zongorázik, hegedül, majd meglátjuk.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A forgatási munkálatok idején Dobó Kata kevesebbet látta a lányát, de a lehetőségekhez képest mindig igyekezett Szofira időt szakítani. 

- Megpróbáltunk azért szoros kapcsolatot tartani, sokat volt velem, kilátogatott a forgatásra, látta, hogy mit csinálok. 

Marczinka Bori, a gyerek főszereplő
Marczinka Bori, a gyerek főszereplő
Fotó: Megafilm/Bara Szilvia

49 napon keresztül forgatták a filmet, ami egy elképzelt, múltbeli világban játszódik. Lakner Artúr 1942-ben megjelent, Édes mostoha című regényének feldolgozásában egy félárva kislány próbálja megvédeni édesapját a gonosz mostohától. A főszereplő Dorkát alakító, 11 éves Marczinka Borit négyszáz gyerekszereplő közül választották ki, már a meghallgatáson is nagy hatással volt a casting résztvevőire. 

dobo-kata-gyerekszereplok
Fotó: Megafilm/Bara Szilvia

- Gyerekekkel foglalkozni mindig nagyon komplex feladat: tapasztalatlanok, és nem nagyon ismerik a filmes szabályokat, bár ez sokat változott a forgatáson, nagyon hamar beletanultak. Ráadásul csak napi hat órában tudtunk velük dolgozni, sok logisztikát igényelt, hogyan állítsunk össze egy forgatási napot. 

Magyar színésznők smink nélkül és kifestve

Dobó Kata kiposztolta, hogyan néz ki reggel az ágyban fekve, amikor egy gramm festék sincs az arcán. Képes összeállításunkban további ismert magyar színésznőket láthatsz, mint Pokorny Lia, Peller Anna vagy Koós Réka smink nélkül és kifestve.  

Ezt is szeretjük