Dobó Kata szexin dekoltált estélyiben: a divatbemutatón a modelleket is lepipálta

Dobó Kata is azon sztárok között volt, akik február 2. és 6. között ellátogattak a Budapest Central European Fashion Weekre.

dobó-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2023-ban a Magyar Divat & Design Ügynökség február 2. és 6. között 14. alkalommal rendezte meg a Budapest Central European Fashion Weeket. Mint eddig minden évben, a divat szerelmesei mellett hírességek is megjelentek az eseménysorozaton.

Szombat este a Magyar Nemzeti Múzeumban Dobó Kata, Sydney Van Den Bosch, Görög Zita és Szentesi Éva pózoltak együtt Mérő Péter divattervezővel - mindannyian az ő kreációit viselték.

Dobó Kata dekoltált estélyiben

A legdögösebb estélyi Dobó Katán volt: a földig érő, fekete, szexin dekoltált kreációban minden tekintetet magára vonzott, még a modelleket is lepipálta a kifutón.

A többiek is ragyogtak a fotósok előtt. Sydney Van Den Bosch ezüst miniben érkezett, Görög Zita testhezálló fekete koktélruhát húzott, Szentesi Éva pedig kígyómintás combcsizmával egészítette ki a piros szettjét.

Dobó Kata vasárnap is részt vett az egyik divatbemutatón: a második napra már lazább szerelésben ment: az Instagram-sztorijában mutatta meg, hogy egy lezser overallban állt a fotósfal elé.

Dobó Kata lánya

Dobó Kata lányának hajától mindenki elájult. Szofi februárban ünnepli 11. születésnapját, és nemcsak ő maga, de hajzuhataga is sebesen nő: lassan olyan hosszú lesz, mint Aranyhajnak a Disney imádott meséjéből.

Cover-fotó: RTL/Válótársak

Ezt is szeretjük