Dobó Katát A miniszter félrelép tette sztárrá: ezért szégyellte, hogy szerepelt benne

Dobó Kata 1997-ben kapta meg A miniszter félrelép női főszerepét. Ezért szégyellte sokáig a filmet.

Dobó Kata A miniszter félrelépről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dobó Katának pár éven belül összejött minden, amire egy fiatal, pályakezdő színésznő vágyhat: 1997-ben elsőre felvették a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, és még ugyanebben az évben leforgatta azt a filmet, ami országosan ismertté tette.

A miniszter félrelép Marosi Tündéjeként valóságos szexszimbólummá vált, de ő a legkevésbé sem örült ennek a címnek, sőt épp ellenkező érzések voltak benne.

Dobó Kata A miniszter félrelépről

Minderről a Szavakon túl című műsorban nyílt meg. Elárulta, bár jólesett a hirtelen jött figyelem, azt nem élvezte sokáig, ugyanis úgy érezte, az emberek túlnyomó többsége nincs jó véleménnyel róla.

- Véleményt formáltak rólam, elkezdtem ezt elhinni - leginkább a rosszat. Nem volt sok jó vélemény, hiszen egyszer csak mindenki engem irigyelt, az irigység nem szül jó, pozitív gondolatokat. 

Nem örült a már említett szexszimbólum jelzőnek sem, amikor a műsorvezető, Kadarkai Endre rákérdezett, hogy imponált-e neki, meglepő választ adott:

Hát nem imponált! Képzeld el, legalább tíz évig konkrétan szégyelltem A miniszter félrelépet!

Mindez azért volt, mert olyanokat sugalltak neki, hogy érdemtelenül kapta meg a szerepet, hiszen nem járta végig a szamárlétrát.

Dobó Kata 25 év után felvette a zöld miniruhát: A miniszter félrelépben láttuk rajta először

Dobó Kata 48 évesen kapta magára azt a szexi darabot, amelyben az egész ország megismerte.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük